Bağlarda vatandaşlar temizlik konusunda bilgilendirildi

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi daha temiz ve yaşanılabilir bir Bağlar için ilçenin en büyük mahallesi olan Bağcılar Mahallesinde bilgilendirme yaptı.

Haberler 17.02.2018 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi Temizlik leri Müdürlüü çevrenin korunmas ve kirliliin azaltlmas için Baclar Mahallesinde broür datarak vatanda ve esnaf bilgilendirdi. Mahallede yaplan çalmaya Balar Belediye Bakan Birsen Kaya Akat, Belediye Bakan Yardmcs Ayfer Özsoy ve Temizlik leri Müdürlüüne bal personeller katld. lçede devam eden çalmalara ilikin bilgiler aktaran Bakan Akat, Baclar Mahallesinde hijyen ve temizlii sürekli klmak için çalmalarn aralksz sürdüünü belirtti.

TEMZLK BLGLENDRMES

Bakan Akat, Baclar Mahallesinde çöp saatleri ve sokak temizlii için vatanda ve esnafmzla görümeler yaptk. Kirlilikten arndrlm, cadde ve sokaklaryla tertemiz bir Balar için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalmalarna devam ediyor. Bugün daha temiz bir Balar için vatanda ve esnaflara broür datarak bilgilendirme yaptk. Sadece belediyenin yapaca çalmayla ilçemizi temiz tutamayz. Halkmzn bu konuda bizlere yardmc olmasn istiyoruz. Halkmzla el ele verip ilçemizi daha yaanlabilir bir duruma getireceiz dedi.

Mahalle sakinlerine, çöplerin akam saat 18.00-20.00 arasnda topland hatrlatlarak çöplerin bu saatler arasnda çöp toplama alanlarna çkarmalar konusunda bilgilendirme yapld.

Ana Sayfaya Git