Bakanlık kapattı

İçişleri Bakanlığı:Kafe ve restoranlar dahil kapalı alanlar kapatılıyor

Haberler 17.03.2020 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl, yaynlad yeni genelge ile 81 ilde dün gece itibariyle kafe ve restoranlar dahil kapal alanlarn ksa süreliine kapatlaca duyuruldu.

çileri Bakanl, 81 l Valiliine koronavirüs konulu ek bir genelge daha gönderdi. Genelge ile 81 ilde, tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nian/düün salonu, çalgl/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kraathane, kafeterya, kr bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonlar, her türlü kapal çocuk oyun alanlar (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliine dün saat 24.00 itibariyle durduruldu.

UMUMA AçIK YERLER

Sivil Toplum Kurulularnn (Dernek, vakf ) genel kurullar ve Sivil Toplum Kurulularnn eitimler dhil insanlar toplu olarak bir araya getiren her türlü toplant ve faaliyetleri (icra-i zorunluluk gerektiren yönetim faaliyetleri hariç) dün saat 24.00 itibariyle geçici olarak ertelendi. Toplu olarak vatandalarn bir arada bulunduu Taziye Evlerinin faaliyetleri dün saat 24.00 itibariyle durduruldu.

Bakanlk söz konusu bu tedbirlere ilikin vali/kaymakamlar tarafndan il/ilçe belediyeleri ile ibirlii içinde ilgi Kanun hükümleri çerçevesinde gerekli gerekli tedbirlerin ivedilikle planlanmas/uygulanmas ve kolluk birimleri tarafndan konun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksakla meydan verilmemesini istedi.

Ana Sayfaya Git