Balon imalathanesinde patlama!

Merkez Bağlar ilçesinde meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. İmalathanenin korsan olduğu belirlenirken, soruşturma açıldı.

Haberler 10.03.2018 - 12:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinde, izinsiz olarak balon imalat yaplan bir atölyede, helyum gaz dolu tüpün patlamas sonucu 1 kii öldü, 4 kii de yaraland.

UçAN BALON MALATHANES

Merkez Balar ilçesi Cezaevi Semtindeki 563üncü Sokaktaki bir apartmann zemin katnda, uçan balon imalat yaplan bir atölyede sabah saat 11.30 sralarnda patlama meydana geldi. Büyük korkuya yol açan patlama sonucu atölyede çalan 4 kii ile o srada sokaktan geçen bir kii olmak üzere toplam 5 kii yaraland. Patlama sonrasnda olay yerine gelen ambulanslarla yarallar il genelindeki çeitli hastanelere kaldrld.

BR K HAYATINI KAYBETT

Ar yaralanan ve özel bir hastaneye kaldrlan Hamdullah Altnboa, tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Patlamada yaralanan 4 kiinin tedavileri sürüyor.

PATLAMA HASARA YOL AçTI

Patlamann etkisiyle i yeri kullanlamaz hale geldi, çevredeki ev ve i yerlerinde de hasar olutu. Güvenlik güçlerince çevrede güvenlik önlemi alnd. Olay yerinde polis ekiplerince inceleme yapld.

ENYET MÜDÜR ASLAN BÖLGEDE

Patlama sonras olay yerine gelen Diyarbakr Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, patlamann meydana geldii iyerinde uçan balon imalat yapldn ve bu iyerinin korsan üretim yaptn söyledi. Aslan, patlamada, biri sokaktan geçen bir vatanda olmak üzere toplam 5 kiinin yaralandn belirterek, olayla ilgili aratrmalarn baladn belirtti.

Ana Sayfaya Git