Barış arayışından asla vaz geçmeyiz

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, avukatları aracılığıyla yaptığı açıklama ile İzmir İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırıyı kınadı. Saldırıda yaşamını yitiren Deniz Poyraz'ın ailesine ve halka başsağlığı dileyen Demirtaş, "Acımız çok büyük ama direncimiz ve umudumuz da çok büyük. Failleri tanıyoruz, amaçlarını biliyoruz. O halde öfkeye yenilmeyecek ve demokratik mücadelemizden, barış arayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Provokasyonların önüne geçmenin yolu, demokrasi mücadelesini ve dayanışmayı büyütmektir" dedi.

Haberler 19.06.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu olan Selahattin Demirta, avukatlar araclyla sosyal medya hesabndan açklama yapt.

HDP zmir l Bakanlndaki silahl saldrya ilikin Demirta, Alçakça katledilen Deniz arkadamza Allahtan rahmet, ailemize ve halkmza ba sal diliyorum dedi. Demirta, ayrca saldrnn ardndan tüm sosyal medya hesaplarndaki profil fotoraflarn siyaha çevirdi. Demirtan avukatlar araclyla yapt açklama öyle:

FALLER TANIYORUZ, AMAçLARINI BLYORUZ

Alçakça katledilen Deniz arkadamza Allahtan rahmet, ailemize ve halkmza ba sal diliyorum. Acmz çok büyük ama direncimiz ve umudumuz da çok büyük.

Failleri tanyoruz, amaçlarn biliyoruz. O halde öfkeye yenilmeyecek ve demokratik mücadelemizden, bar araymzdan asla vazgeçmeyeceiz. Provokasyonlarn önüne geçmenin yolu, demokrasi mücadelesini ve dayanmay büyütmektir.

Tüm bu alçaklklarn hukuk önünde hesabnn sorulaca bar toplumunu ve özgür yarnlar hep birlikte salayacaz. Hepimizin ba sa olsun.

Ana Sayfaya Git