Başkandan ultimatom

AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığına atanan Demir, sosyal medya hesabından adeta "ultümatomlar" yağdırdı. AK Parti'nin neden oy kaybı yaşandığına dikkat çekerek, "partinin kapısı herkese açık olacak" dedi.

Haberler 14.12.2020 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz hafta AK Parti Genel Merkezi tarafndan, Balar ilçe bakanl görevine atanan Ahmet Maruf Demir, Balara dair faaliyetleriyle ilgili adeta ultümatomlar yadrd. AK Partinin neden oy kayb yaandna dikkat çeken Demir, kendisine herkesin ulaabileceini ifaderek aracya gerek yok dedi.

KAPIMIZ HERKESE AçIK OLACAK

Bakan Demir, yapt paylamda kendisine ulamak için akara, e, dost, akraba ve araclara gerek olmadn, direkt kendisiyle iletiime geçilmesini istedi. Demir, kendisini ziyarete gelmek için çiçek ve hediye almay düünenlere de çarda bulunup bunun yerine gda kolisi yaptrmasn ve ilçe bakanl araclyla ihtiyaç sahibi ailelere ulatracaklarn belirtti. Demir paylamnda öyle dedi;

AK PART SALT PART DEL

lçe Bakanl görevimiz srasnda ahsm ilgilendiren ve çözebileceime inandnz bir konuda e, dost veya akrabama deil sadece ama sadece bana ulamanz istirham ediyorum. Halkmz ile aramzdaki mesafenin bir telefon yaknlnda olduunu hepinizin bilmesini istiyorum. Bu gibi konularda herhangi bir aracya tevessül etmeyerek, ister lçe Bakanl binamza gelerek, ister telefon ile arayarak, isterseniz de sosyal medya hesaplarmdan mesaj yollayarak bana ulaabilirsiniz. lçe Bakanl görevimiz için tebrik ziyaretlerine gelecek olan herkese kapmz açktr. çaymz ve kahvemiz her daim hazrdr. Kalbimizde ki yerleri ise bakidir. Lakin, bu gibi ziyaretler srasnda eli bo gelmek istemeyen dostlarmz da olabilir. Onlardan isteimiz, eer çiçek veya çikolata gibi hediye alma durumlar varsa bu düüncelerinden vazgeçsinler. Onun yerine lçe Bakanl görevimizden önce yaptmz gibi madur halkmzn yararna olabilecek bir yardm kolisi hazrlasnlar. Balar lçe Tekilatmz onlar sahiplerine ulatracak gençlie, güce ve dinamizme sahiptir. Unutulmamaldr ki AK Parti salt bir parti deildir. Her etnik gruptan, her kavimden, her rktan, her dinden, her mezhepten, her bölgeden, her ehirden, her ilden, her ilçeden ve her köyden mensubu bulunan bir misyonun ve bir davann mensuplarnn bir araya geldii Türkiyenin en büyük oluumudur. Bu sebepledir ki son 19 ylda Türkiye sadece Türkiyeden ibaret hale gelmemitir. Bilkis snrlar amtr. Aralarna snrlar çizilen corafyamza çalayan bir akarsu misali akmtr. Bendleri çinemi ve tamtr.

NKARCI POLTKLARA KARIYIZ

Ülkemizdeki farkl halklara ve kültürlere yönelik uzun süre devam eden baskc ve inkarc politikalara kar çkmtr. O günlerin politikalarndan dolay yklmas güç görünen baz vesayetçi anlaylara yönelik (bedelini de ödeyerek) youn bir çaba içerisinde olmutur. Özellikle bölgemizdeki vatandalarmzn sorunlarnn farknda olarak sürekli bir aray içerisinde bulunmu ve her kaypakla, ihanete ve nankörlüe ramen yeni süreçlere girimitir. Bu davann bir mensubu olarak bundan sonraki dönemde de birçok konuda halklarmzn problemlerini çözmede çok daha fazla bir çabann içinde olacamz sözünü veriyor ve Diyarbekirden Kudüse gül suyu göndereceimiz günlerinin rüyasn imdiden görüyorum. Hepimizce bilinmelidir ki her son ayn zamanda yeni bir balangç ve her amin yeni bir Fatihadr. Bu minvalde bizden önce bu görevi laykyla yapan bütün lçe Bakanlarmza teekkür eder ve bundan sonraki dönemde bata Cumhurbakanmz ve Genel Bakanmz Sn. Recep Tayyip Erdoan olmak üzere Tekilat Bakanlmz, Sn. Bakanmz, Sn. Milletvekillerimiz, l Bakanlmz, lçe Bakanlmz, lçe Yönetimimiz ve Mahalle Bakanlarmz/Temsilcilerimiz ile her daim hizmetinizde olduumuzu ifade etmek istiyorum.

Ana Sayfaya Git