Başkandan ultimatom

AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığına atanan Demir, sosyal medya hesabından adeta "ultümatomlar" yağdırdı. AK Parti'nin neden oy kaybı yaşandığına dikkat çekerek, "partinin kapısı herkese açık olacak" dedi.

Başkandan ultimatom

Geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkezi tarafından, Bağlar ilçe başkanlığı görevine atanan Ahmet Maruf Demir, Bağlar'a dair faaliyetleriyle ilgili adeta ultümatomlar yağdırdı. AK Parti'nin neden oy kaybı yaşandığına dikkat çeken Demir, "kendisine herkesin ulaşabileceğini" ifaderek "aracıya gerek yok" dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK

Başkan Demir, yaptığı paylaşımda kendisine ulaşmak için akara, eş, dost, akraba ve aracılara gerek olmadığını, direkt kendisiyle iletişime geçilmesini istedi. Demir, kendisini ziyarete gelmek için çiçek ve hediye almayı düşünenlere de çağrıda bulunup bunun yerine gıda kolisi yaptırmasını ve ilçe başkanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını belirtti. Demir paylaşımında şöyle dedi;

AK PARTİ SALT PARTİ DEĞİL

"İlçe Başkanlığı görevimiz sırasında şahsımı ilgilendiren ve çözebileceğime inandığınız bir konuda eş, dost veya akrabama değil sadece ama sadece bana ulaşmanızı istirham ediyorum. Halkımız ile aramızdaki mesafenin bir telefon yakınlığında olduğunu hepinizin bilmesini istiyorum. Bu gibi konularda herhangi bir aracıya tevessül etmeyerek, ister İlçe Başkanlığı binamıza gelerek, ister telefon ile arayarak, isterseniz de sosyal medya hesaplarımdan mesaj yollayarak bana ulaşabilirsiniz. İlçe Başkanlığı görevimiz için tebrik ziyaretlerine gelecek olan herkese kapımız açıktır. Çayımız ve kahvemiz her daim hazırdır. Kalbimizde ki yerleri ise bakidir. Lakin, bu gibi ziyaretler sırasında eli boş gelmek istemeyen dostlarımız da olabilir. Onlardan isteğimiz, eğer çiçek veya çikolata gibi hediye alma durumları varsa bu düşüncelerinden vazgeçsinler. Onun yerine İlçe Başkanlığı görevimizden önce yaptığımız gibi mağdur halkımızın yararına olabilecek bir yardım kolisi hazırlasınlar. Bağlar İlçe Teşkilatımız onları sahiplerine ulaştıracak gençliğe, güce ve dinamizme sahiptir. Unutulmamalıdır ki AK Parti salt bir parti değildir. Her etnik gruptan, her kavimden, her ırktan, her dinden, her mezhepten, her bölgeden, her şehirden, her ilden, her ilçeden ve her köyden mensubu bulunan bir misyonun ve bir davanın mensuplarının bir araya geldiği Türkiye'nin en büyük oluşumudur. Bu sebepledir ki son 19 yılda Türkiye sadece Türkiye'den ibaret hale gelmemiştir. Bilâkis sınırları aşmıştır. Aralarına sınırlar çizilen coğrafyamıza çağlayan bir akarsu misali akmıştır. Bendleri çiğnemiş ve taşmıştır.

İNKARCI POLİTİKİLARA KARŞIYIZ

Ülkemizdeki farklı halklara ve kültürlere yönelik uzun süre devam eden baskıcı ve inkarcı politikalara karşı çıkmıştır. O günlerin politikalarından dolayı yıkılması güç görünen bazı vesayetçi anlayışlara yönelik (bedelini de ödeyerek) yoğun bir çaba içerisinde olmuştur. Özellikle bölgemizdeki vatandaşlarımızın sorunlarının farkında olarak sürekli bir arayış içerisinde bulunmuş ve her kaypaklığa, ihanete ve nankörlüğe rağmen yeni süreçlere girişmiştir. Bu davanın bir mensubu olarak bundan sonraki dönemde de birçok konuda halklarımızın problemlerini çözmede çok daha fazla bir çabanın içinde olacağımız sözünü veriyor ve Diyarbekir'den Kudüs'e gül suyu göndereceğimiz günlerinin rüyasını şimdiden görüyorum. Hepimizce bilinmelidir ki her son aynı zamanda yeni bir başlangıç ve her amin yeni bir Fatiha'dır. Bu minvalde bizden önce bu görevi layıkıyla yapan bütün İlçe Başkanlarımıza teşekkür eder ve bundan sonraki dönemde başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Teşkilat Başkanlığımız, Sn. Bakanımız, Sn. Milletvekillerimiz, İl Başkanlığımız, İlçe Başkanlığımız, İlçe Yönetimimiz ve Mahalle Başkanlarımız/Temsilcilerimiz ile her daim hizmetinizde olduğumuzu ifade etmek istiyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz