Batman Barosu Başkanı Abdulhamit Çakan'dan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a destek

AİDS hastalığının bulaşmasına da neden olan cinsel sapkınlığa sahip çıkan bazı çevrelerin, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında yaptığı suç duyurusuna gelen tepkiler devam ediyor.

Haberler 01.05.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cuma hutbesinde, slam zinay en büyük haramlardan kabul ediyor. Ltlii, ecinsellii lanetliyor. açklamasna tepki gösteren nsan Haklar Dernei (HD), Ankara zmir, Diyarbakr, anlurfa ve Mardin barolar cinsel sapknl sahiplendi.

BATMAN BAROSU TEPKL

Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erban, Cuma hutbesinde zina ve cinsel sapknln haram olduu açklamasndan dolay HD ve baz barolarn açm olduklar davalarn ardndan Diyanet leri Bakan Erbaa bir destekte Batman Barosu Bakan Avukat Abdulhamit çakandan geldi.

Batman Barosu Bakan Avukat Abdulhamit çakan Twitterden yapt açklamada, slam dinine mensup bir vatanda olarak düüncem udur; Mensubu olduu dinin hakikatlerini anlatmak, elbette din alimlerinin asli görevidir. Faiz gibi, zina gibi ecinsellik de slam dini esaslarna göre haramdr. Salt bu anlatmdan nefret suçu türetme iddiasna da katlmyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git