Batman'ın imkanları millete harcanmalı!

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir "İmkanları milletin lehine kullanabilecek belediye başkanları lazım" dedi.

Haberler 04.03.2019 - 11:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, mkanlar milletin lehine kullanabilecek belediye bakanlar lazm. dedi.

Beraberinde AK Parti Batman l Bakan Akif Gür ile Beiri ilçesi ile kiköprü beldesindeki seçim lokallerini ziyaret eden Özdemir, yapt konumada, AK Parti hükümetlerin önemli projeleri hayata geçirdiini söyledi.

AK Partinin bölgeler aras gelimilik farkn büyük oranda ortadan kaldrdn iaret eden Özdemir, öyle konutu:

Kendi içinde de kendi ilçelerimiz ve beldelerimiz arasndaki kalknmlk ve gelimilik farkn da ortadan kaldrmamz lazm. Hizmetler merkezde nasl var ise eit ekilde ilçelerde, beldelerde ve köylerde de olmas lazm. Beirinin köyleri ve kiköprü beldesine yakn köylerde bakyorsunuz l özel daresi kaynaklaryla çok güzel hizmetler yapmz. Merkezde olmayan hizmetleri biz köylerde yaptk.

MKANLAR MLLETN HZMETNE

Özdemir, yerel seçimde AK Partinin adaylarnn belediye bakan seçilmesinin ilçeye büyük katk sunacan dile getirerek, Bu seçimlerde büyük bir frsat var. Gelin bu frsat deerlendirelim. AK Parti adaylarmz belediye bakan yapalm. deolojik belediyecilii bir kenara itmemiz lazm. Projeleri yartrmamz lazm. mkanlar milletin lehine kullanabilecek belediye bakanlar lazm. dedi.

Daha sonra Özdemir Batman 19 Mays Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Süper Lig müsabakalarn izledi.

Buradaki konumasnda son yllarda yatrmlar sayesinde önemli spor merkezlerinin oluturulduunu iaret eden Özdemir, unlar aktard:

AK Parti iktidarlar döneminde gençlik ve spor yatrmlarna büyük önem verildi. Gençliimizin kötü alkanlklardan uzak tutulmas, hayata hazrlanmas, en azndan profesyonel olmasa da amatör bir sporla megul olmas, bizim hep arzu ettiimiz bir durum. Uluslararas alanda rekabet edebilecek daha üst seviye sporcularn kefedilmesinde bu tür organizasyonlarn büyük önemi var.

Ana Sayfaya Git