Bayraklı tepki!

Güneydoğu'daki şehirlerarası otobüs firmaları, araçlarına astıkları Türk bayraklarıyla İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarını kınadı.

Haberler 21.12.2016 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgede stanbul ve Kayserideki protesto için sivil toplum örgütlerince çeitli illerde düzenlenen Teröre Kar Tek Ses, Tek Yüreiz ve ehitlere Sayg ve Milli Birlik yürüyülerine katlan binlerce vatanda, PKKy ve hain saldrlarn lanetlerken, otobüs firmalar da tüm araçlarna Türk bayraklar ast.

Van Gölü Firmas Temsilcisi Sedat çiftçi, bayran ülkedeki herkesi temsil ettiini söyledi. Yaanan terör saldrlarnn kendilerini derinden üzdüünü belirten çiftçi, Türk, Kürt, Laz ve çerkez ile dier etnik unsurlara sahip herkesin terörün engellenmesi için çaba göstermesi gerektiini söyledi.

Can Diyarbakr firmas personeli Remzi Kam ise yaanan saldrlarn sorumlusunun d güçler olduunu iaret ederek, Patlatlan bombalarn sorumlusu d güçlerdir. Bu saldrlara kar bir olmamz lazm. Hepimiz karanlk güçlere kar mücadele vermeliyiz. dedi.

- Terör örgütleri d mihraklarn maaln yapyor

Can Diyarbakr firma temsilcisi ehmus Kaya da terör örgütlerinin d mihraklarn maaln yaptn belirtti.

PKKnn il ve ilçelerde açt çukur ve ardndan gerçekletirdii saldrlarla bölge halkna büyük zarar verdiine vurgu yapan Kaya, öyle konutu:

Terör örgütlerine sesleniyorum; hepsi silahlarn braksnlar, gelsinler devlete teslim olsunlar. Devletin efkat eli üzerlerinde olacaktr. Yabanc mihraklarn maaln yapmasnlar. Bu ülke bölünemez. Diyarbakr da Edirne de zmir de Kars da birdir. Hepimiz biriz ve kenetlenmiiz, et ile trnak olmuuz. Bunu hiçbir güç ayrtramaz ve bölemez.

- Türkiye hepimizin

Özlem Diyarbakr firmasnda oförlük yapan Faik Tokur, terör saldrlarn engellemek için herkesin çaba göstermesini isteyerek, Bu ülkeyi parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecek. Türkiye hepimizin ülkesi, o yüzden hepimiz sahip çkacaz. çünkü baka bir topramz yok. dedi.

oför Abbas Aslan terör saldrlarna tepki göstererek, Hiç kimsenin bizi bölmeye ve ayrtrmaya gücü yetmeyecek. Türkiyede yaayan Türk halk olarak ülkemize ve bayramza sahip çktmz sürece kimse bizi bölüp, parçalayamaz. ifadesini kulland. Terör örgütlerine tepki gösteren dris Güne de ülkede herkesin kardeçe yaadn kaydetti.

Ana Sayfaya Git