Berber muhtardan yaşlılara evde tıraş

Diyarbakırlı kuaför, ‘Evde kal Türkiye' çağrısına uyarak yaşlı vatandaşları evde tıraş etme kararı aldı

Haberler 23.03.2020 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyede görülmeye balanan korona virüs salgn sonras bakanlklarca tedbirler alnarak, tüm vatandalara Evde kal Türkiye uyars yaplmt. Yaplan çaryla Diyarbakrl kuaför Mehmet Demir, yal vatandalarn talepleri dorultusunda tralarn evde yapma karar ald.

Türkiyede görülmeye balanan korona virüs salgnna kar sk tedbirler alnd. Bakanlklarca alnan tedbirler dorultusunda bir çok i yeri ve mekan kapatlarak Evde kal Türkiye duyurular yapld. Diyarbakr Muhtarlar Dernei Bakan ve Yeniehir Mahalle Muhtar Kuaför Mehmet Demir, Evde kal Türkiye çarsna uyarak yal vatandalara yönelik evde tra karar ald.

DYARBAKIR, EVNDE KAL, HZMET EVNZE, AYAINIZA GELECEKTR

Kuaför Mehmet Demir, hükümetin ald kararn her anlamda arkasnda ve yannda olduklarn söyledi. Alnan kararn çok doru olduunu düündüünü belirten Demir, Evde Kal Türkiye cümlesini çoaltmak adna gerçekte Evde Kal Türkiye herkesin demesi lazm. yeri olarak da zaten 65 ya üstü geldiinde, evde kal day, evde kal amca, biz gerekiyorsa eve gelelim. O yüzden biz 65 ya üstünü i yerine almyorduk. 65 ya üstünü içeri almadmzdan dolay gerekiyorsa arkadalar evde onlarn tralarn karlayp tekrar geliyorlar. Ayn zamanda bu mahallenin muhtarln yapyorum, Diyarbakr Muhtarlar Dernei Bakanym. Bu konuda vatandalarda telefonumuz var, i yerimiz var. Muhtarla da gelip söyledikleri zaman tabi ki gönderebileceiz. 65 ya üstü müterilere gidilecek, acil bir durum olduunda gidilecek. Biz Diyarbakr berberler ve kuaförleri olarak elimizi tan altna koymak zorundayz. çünkü salmz için. Diyarbakr, evinde kal, hizmet evinize, ayanza gelecektir dedi.

Ana Sayfaya Git