Beyaz tülbentiyle geldi

Sur’daki yasak sırasında mahsur kalan ve bir süre tutuklandıktan sonra serbest bırakılan HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun dün yemin eden Milletvekilleri arasında yerini aldı. Tosun yemin törenine beyaz tülbentiyle katıldı.

Haberler 08.07.2018 - 12:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

K KEZ TEKRARLADI

Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Dorunun yemin etmesinin ardndan CHP sralarndan itirazlar yükseldi. Bunun üzerine Durmu Ylmaz, 2 kelime eksik okuduunu belirterek Doruyu tekrar kürsüye çard.

CHPL 3 KEZ TEKRARLADI

Törenin dikkat çekici anlarndan biri de CHP Ankara Milletvekili Servet Uysaln yeminiydi. Önündeki yemin metnini okumakta zorlanan ve sk sk duraksayan Uysal, Durmu Ylmazn uyarsyla yeminini 3 kez tekrarlad.

AARIN OLU TOLGAYA ALKI

Yeni vekillerin alklanmas üzerine Durmu Ylmaz sk sk uyarda bulundu. En çok alk Mehmet Aarn olu Zülfü Tolga Aarn almas dikkat çekti. Ylmaz bu srada milletvekili sralarna bir kez daha uyarda bulundu.

BEHCE BORAN VE MUSTAFA SUPH

HDP Hatay Milletvekili Bar Atay ile stanbul Milletvekili Erkan Ba, Meclisteki yemin törenine yakalarnda Türkiye Komünist Partisinin (TKP) kurucusu Mustafa Suphi ve Türkiye çi Partisinin (TP) lideri Behice Borann fotoraflarnn olduu rozetleri takarak katld.

TAY YEMN EDERKEN YUHALANDI

HDP Hatay Milletvekili Bar Atay, Meclisteki yemin töreni srasnda bir izleyici tarafndan yuhaland. Meclis Bakan Durmu Ylmazn talimat üzerine izleyici locasnda bulunan kii, güvenlik görevlileri tarafndan dar çkarld.

Ana Sayfaya Git