Bilirkişi faciası

Yazar Mehmet Ali Altındağ, yargının kanayan yarası haline gelen "Bilirkişi Müessesesini" kaleme aldı.

Haberler 07.10.2021 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Altnda, 1 Nisan 2013 tarihinde Diyarbakr Sözün ortaya çkard Mahkemelerindeki Bilirkii Skandaln gündeme tayarak, ayn rant çevrelerinin bugün bile Mahkemelerinde cirit attn dile getirdi.

SÖZ GÜNDEME GETRMT

Diyarbakr Söz, Yargnn kanayan yaras haline gelen Bilirkii Müessesesinde yaanan skandal raporlar ve Diyarbakrdaki baz Mahkemeleri Hakimlerinin rant odakl dosyalar yaknlarna servis edip, yanl kararlarn alnmasn saladn, 1 Nisan 2013 tarihinde gündeme getirmiti.

MAHKEME HAKM VE E

Dönemin, Diyarbakr 1. Mahkemesi Hakimesi Emine Üçer/Uçarn ailesi ve kendisinin taraf olduu arazi davasna Dicle Üniversitesinde görevli ei Yrd. Doç. Dr. Mehmet Üçerin bölüm arkada Yrd. Doç. Dr. Nedim Meriç ve Yrd. Doç. Dr. Nihat Tadelene hazrlatt smarlama özel bilirkii raporunu haber yapmt.

SKANDALLARI DEFRE EDECEK

Gazeteci Yazar Mehmet Ali Altnda, Diyarbakr Sözün dava konusu olduu ve Yargtay tarafndan haberin gerçek ve doruluunu tescil eden kararyla birlikte, mahkemelerinde bugün yaanan yanl ve tarafgir kararlar irdeledi. Mahkemelerinde Bilirkii Facias balkl bugünkü yazsnda Altnda, bu minvalde yaz serisinin belge ve deliller nda devam edeceini bildirdi.

Ana Sayfaya Git