Bir destan yazıldı

15 Temmuz darbe girişiminin 3'üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, üç yıl önce bugün genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle yeni bir destan daha yazıldığını söyledi.

Haberler 16.07.2019 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ ve ibirlikçileri tarafndan gerçekletirilen darbe giriiminin 3üncü yldönümü münasebetiyle bir mesaj yaymlayan Diyarbakr merkez Balar lçesi Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, darbe karsnda halkn dik duruuna dikkat çekti.

Beyolu, Darbe giriiminin yldönümü dolaysyla yaymlad mesajda, Millet iradesinin önünde tank, tüfek, uçak hiç bir engel duramaz. Türkiyede darbe dönemi tamamen kapanmtr. dedi.

MLLET DESTAN YAZDI

Bakan Beyolu, Diyarbakr halkn 15 Temmuz akam, 15 Temmuz ehitler Parknda gerçekletirecekleri programa da davet etti.

FETÖcü hainlerin ve ibirlikçilerinin bu ülkeye neler yaptn asla unutmayacaklarn ve unutturmayacaklarn dile getiren Beyolu, 15 Temmuz 2016 gecesi Fetullahç Terör Örgütü (FETÖ/PDY) tarafndan Türkiyeye, milli iradeye, ülkemizin birlii ve bütünlüüne kar gerçekletirilen hain darbe giriimini bir kez daha lanetliyor, vermi olduklar destans mücadele sonras hayatn kaybeden ehitlerimize Allahtan rahmet, yaknlarna ve aziz milletimize sabr, gazilerimize salkl bir ömür diliyorum. ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git