Birileri yıkıyor, bizler yapıyoruz

Ensarioğlu, "Birileri yıkmak için elinden geleni yapıyor bizler de yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Diyarbakır bu saatten sonra kimsenin oyununa gelmeyecek, kimseye kanmayacak" dedi.

Haberler 28.06.2017 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakanl, Ramazan Bayram dolaysyla bayramlama program düzenledi.

l binasnda gerçekletirilen bayramlama programna katlan AK Parti Diyarbakr milletvekili Galip Ensariolu, ramazan aynn AK Parti ailesi için verimli geçtiini söyledi.

AK PARTDE BAYRAMLAMASI

Ensariolu, geçen yl kentte büyük tahribatlar ve skntlar yaandn hatrlatarak, dünyann yeniden ekillendiini ve ortaya çkan çatmalarn slam corafyas üzerinden yapldn vurgulad.

Diyarbakrn da bu çatmalar, ayrmalar ve oyunlarn ortasnda önemli bir vilayet olduunu aktaran Ensariolu, yaanan ac ve skntlardan sonra devletin her santimetrekaresinde otoritesini tesis ettiini belirtti. Ensariolu, hukuk içinde terörle mücadele edilirken terörün oluturduu tahribat hzl bir ekilde onarmak için seferber olduklarn ifade ederek, öyle konutu:

KMSE OYUNA GELMEYECEK

Birileri ykmak için elinden geleni yapyor bizler de yapmak için elimizden geleni yapyoruz. Diyarbakr bu saatten sonra kimsenin oyununa gelmeyecek, kimseye kanmayacak. Ykanlarla yapanlar ayrt edecek. nsanlara gelecek çocuklarmza i vadedenle hizmet edenle çocuklarmzn geleceini karartanlar arasnda bir tercih yapacak. nallah böylesine bir yol ayrmndayz. Ortadounun ate çemberinin ortasnda da bata Diyarbakr olmak üzere ülkemizi ayaa kaldrarak örnek bir gelimeyi tekil edip ve Ortadounun barna da huzuruna da katk sunacaz.

Programda, AK Parti MKYK üyesi Mehmet Emin Ylmaz, AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Akar, AK Parti Diyarbakr eski Milletvekili Oya Eronat yaptklar konumada partililerin bayramlarn kutlad. Konumalarn ardndan programa katlan vatanda ve partililere eker ikram edildi.

Ana Sayfaya Git