Bölge belediye başkanları Diyarbakır'da

GABB toplantısı Vali ve Belediye Başkan Vekili Güzeloğlu başkanlığında toplandı.

Haberler 30.11.2019 - 11:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

GÜNEYDOU Anadolu Bölgesi Belediyeler Birlii (GABB) toplants, Diyarbakrda Büyükehir Belediyesinin ev sahipliine gerçekletirildi. Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakanvekili Hasan Basri Güzelolu bakanlk etti.

BÖLGE BELEDYE BAKANLARI

Belediyenin konferans salonunda düzenlenen toplantya Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun da aralarnda bulunduu bölgedeki il ve ilçe belediyelerinin bakanlar katld. Toplantnn açln yapan Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakanvekili Hasan Basri Güzelolu, bölgedeki belediyelerin gerçekletirecei hizmetlerle ilgili koordinasyon ve uyumlu çalmaya dikkat çekti.

SOSYO-EKONOMK FAALYET

Güzelolu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve hükümetin her konuda bölge belediyelerine destek verdiine dikkat çekerek, geçmi dönemlerde ihanet anlay tarafndan sosyo- ekonomik açdan geri braklm kentlere eitimden spora, kültürden genel hizmetlere gerekli hizmetleri kazandrmak istediklerini ifade etti. Güzelolu, Bu ihanet akl stratejik ve bilinçli bir ekilde gerçeklemitir.

MADD MKANLARIN OLUMASI

Sadece maddi anlamda snrl kalmam, sosyal alanlarn hepsinde bu boyutta domine edilmi bu kentler maalesef sosyo-ekonomik kalknmann bütün parametrelerinde bilhassa eksiltilmi ve maalesef geri braklmtr. Bölgenin genelinde spor ve sosyal alt yapdaki etkinliklere kadar bu ihanet anlnn ve onun uzantsnn piyonlarnn bugüne kadar getirdii bilinçli stratejinin sonucudur. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve saygdeer cumhurbakanmzn liderliindeki hükümetimizin destei ile milletimizin güveni ve ferasetiyle tersine çevirerek hizmete dönütüreceiz dedi. Toplantda bölgedeki belediyelerle ilgili görü ve talepler dile getirilerek birçok konu ile ilgili kararlar alnd.

Ana Sayfaya Git