"Bu bilek, bu yürek, bu iman oldukça bu cephe yıkılmaz"

Hakkari'nin Çukurca ilçesinin Irak sınırında görevli özel harekat polisleri, hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı bölgede zorlu doğa koşullarına rağmen terörle mücadeleyi sürdürerek teröristlere geçit vermiyor

Haberler 31.08.2018 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkarinin çukurca ilçesinin Irak snrnda görevli özel harekat polisleri, zorlu doa koullarna ramen terörle mücadeleyi baaryla sürdürerek bölgede huzur ve güveni salyor.

Özel harekat polisleri, hava scaklnn 40 dereceyi bulduu bölgede PKKl teröristlere yönelik operasyonlarn aralksz sürdürüyor.

Zorlu doa koullarna ramen snr bölgesindeki krsal alanlar, dalar ve maaralar didik didik arayan özel harekatçlar, teröristlerin yurda szmasn engelleyerek huzur ve güveni salyor.

Özel harekat polisleri, ailelerini geri planda tutarak ve önce vatan diyerek vatann bölünmez bütünlüü için 7 gün 24 saat ilçenin hakim tepelerine kurulan kartal yuvasn andran üs bölgelerinde nöbet tutuyor.

- Milletimizin güvenlii ve huzuru için bizler buradayz

Irak snrnda görevli bir özel harekat polisi, aziz ve mübarek vatannn bölünmez bütünlüü, milletin huzur ve güvenlii için görev banda olduklarn söyledi. Terörle mücadele operasyonlarna aralksz devam ettiklerini anlatan polis memuru, öyle konutu:

Devletimiz her türlü konuda arkamzdadr. Silah, mühimmat ve donanm eksikliimiz hiçbir ekilde yaanmamaktadr. Yüce milletimizin güvenlii ve huzuru için bizler buradayz. Bu bilek, bu yürek, bu iman oldukça bu cephe sarslmaz, yklmaz. Milli airimizin dedii gibi Rahminde cemiyetin, ben doum sancsym! Mukaddes emanetin dönmez davacsym. Allah milletimizi ve devletimizi her türlü kötülükten korusun inallah. Birliimizi ve beraberliimizi de daim eylesin. Dualar bizler üzerinde kalkandr, zrhtr. Bizler için dualarnz eksik etmeyin inallah. Her daim dualarnz bekliyoruz.

Ana Sayfaya Git