Bu muhtar kimin muhtarı?

Gazeteci-Yazar Altındağ, bölge siyasetine ve bürokrasisine ilişkin "şeffaflığa" çağrıda bulundu.. Altındağ bugünkü yazısında PKK soruşturması kapsamında görevden alınan Eğil Belediye Başkanı Akkul'la, Lice'de bir teröristin taziyesine katılan ve sosyal medya hesabında paylaşım yapıp ağıt yakan köy muhtarı için, "Bu muhtar kimin muhtarı?" dedi.

Haberler 09.12.2020 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin ve bölgenin yaanan sorunlarna farkl baklaryla dikkat çeken Aratrmac, Gazeteci Yazar Mehmet Ali Altnda, effaf bir tarih ve effaf bir siyaset, effaf bir Türkiye demektir balkl yazsnda, ülke yönetiminin her alanda, effaf olmas gerektiini dile getirdi.

Altnda, geçtiimiz Mart aynda terör örgütü soruturmas kapsamnda gözaltna alnp tutuklanan ve bilahare tahliye edilen Eil Belediye Bakan Mustafa Akkulla birlikte, Lice ilçesinde öldürülen teröristin taziyesine giden Bahilar Köyü Muhtar Semih Memiin resimleri ve sosyal medya paylamn kaleme ald.

Altnda, PKK tandansl Köy muhtar Memi için, bu muhtar kimin muhtar? diyerek, Eil Kaymakam ile Eil Cumhuriyet basavcln, ortaya çkan resim ve sosyal medya paylamlaryla ilgili olarak göreve çard. Altnda, Diyarbakrda ve bölgede her eyin effaf olacan bildirdi.

Ana Sayfaya Git