Bu Sapığı Yakalayın

Merkez bağlar ilçesinde "efsaneye" dönen kız çocuklarına yönelik cinsel saldırıda bulunan sapık ruhlu kişi için, vatandaşlar "bu sapığa yakalayın" çağrısında bulunurken, üç kızın daha saldırıya maruz kaldığı öne sürüldü.

Haberler 10.05.2018 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinde son aylarda skca gündeme gelen küçük kz çocuklarna yönelik cinsel taciz iddialarna yeni bir halka eklenirken, efsaneye dönen sapn ise kimlii belirlenemiyor. Vatandalar yaananlar kar korku ve endie içerisinde olduklarn ifade ederek,, emniyetten bu sap yakalayn çars geldi. ddiaya göre önceki gün de üç kz çocuuna sokak ortasnda tacizde bulundu.

Diyarbakr merkez Balar ilçesinde kimlii belirlenemeyen bir kiinin, yalar 7 ve 9 olduu belirtilen üç kz çocuuna cinsel taciz giriiminde bulunduu iddia edildi.

Olay, önceki gün saat 17.00 srlarnda, Girne Caddesi çkmaz sokakta yaand. ddiaya göre, R. A, A.A (7) ve Z.A (9), isimli 3 kz çocuu bakkaldan alveri yaptktan sonra eve gitmek için bakkaldan çkt.

Bina giriinde henüz kimlii belirlenmeyen bir ahs tarafnda cinsel istismara maruz brakldklar belirtilen kz çocuklarn barmas üzerine kimlii belirlenmeyen ahs ara sokaklardan kaçarak uzaklat. Polis çevredeki kamera görüntülerini incelemeye ald.

Bakkaldan çkan 3 kz çocuunu takip eden ve evlerinin bulunduu bina içerisinde kz çocuklarn sktrmak isteyen tacizcinin, çocuklarna cinsel istismarda bulunduunu belirten baba .A, bu tür ahslara hayat hakk tannmamas gerektiini söyledi.

.A, Ben 19.30da eve geldim. Eim banan yaananlar anlatt. Eimin ve çocuklarm psikolojilerinin bozulduunu gördüm. Olay örendikten sonra polisi aradm. çocuklarm evin birkaç ihtiyacn almak için bakkala gitmiler. Bu sapk adam çocuklarm takip ediyor ve binamz çkmaz sokakta olmasnda dolay bina içerisinde taciz ediyor. dedi

Balar da hala bir sapk geziyor

Yakalanmad sürece bu sapn Balar da gezmeye devam edeceini söyleyen .A, Esnaflar görmediini söylüyor ama bir esnafn kamera görüntülerinde adamn görüntüsü var. Polis adam tehis ediyor o görüntüde. Bunu yapan adamn cezas ölüm olmal ve ona hayat hakk tannmamas gerekir. Her gün bu tür olaylar oluyor. ahs, 24 yalarnda, 1.65 boylarnda biriydi. Orada çkarken bir sokaa girip kaçyor. ikyetçi oldum. Bu sapn bulunarak ceza verilmesini istiyorum. Diyarbakr Valisi ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlnn da bu duruma el atmasn istiyorum. Bu sapk bulunmad sürece tehlike devam edecektir. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git