Görüş Bildir

Bu Sapığı Yakalayın

Merkez bağlar ilçesinde "efsaneye" dönen kız çocuklarına yönelik cinsel saldırıda bulunan sapık ruhlu kişi için, vatandaşlar "bu sapığa yakalayın" çağrısında bulunurken, üç kızın daha saldırıya maruz kaldığı öne sürüldü.

Bu Sapığı Yakalayın

Merkez Bağlar ilçesinde son aylarda sıkca gündeme gelen "küçük kız çocuklarına" yönelik cinsel taciz iddialarına yeni bir halka eklenirken, efsaneye dönen sapığın ise kimliği belirlenemiyor. Vatandaşlar yaşananlar karşı korku ve endişe içerisinde olduklarını ifade ederek,, emniyetten "bu sapığı yakalayın" çağrısı geldi. İddiaya göre önceki gün de üç kız çocuğuna sokak ortasında tacizde bulundu.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde kimliği belirlenemeyen bir kişinin, yaşları 7 ve 9 olduğu belirtilen üç kız çocuğuna cinsel taciz girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Olay, önceki gün saat 17.00 sırlarında, Girne Caddesi çıkmaz sokakta yaşandı. İddiaya göre, R. A, A.A (7) ve Z.A (9), isimli 3 kız çocuğu bakkaldan alışveriş yaptıktan sonra eve gitmek için bakkaldan çıktı.

Bina girişinde henüz kimliği belirlenmeyen bir şahıs tarafında cinsel istismara maruz bırakıldıkları belirtilen kız çocukların bağırması üzerine kimliği belirlenmeyen şahıs ara sokaklardan kaçarak uzaklaştı. Polis çevredeki kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Bakkaldan çıkan 3 kız çocuğunu takip eden ve evlerinin bulunduğu bina içerisinde kız çocuklarını sıkıştırmak isteyen tacizcinin, çocuklarına cinsel istismarda bulunduğunu belirten baba Ş.A, bu tür şahıslara hayat hakkı tanınmaması gerektiğini söyledi.

Ş.A, “Ben 19.30’da eve geldim. Eşim banan yaşananları anlattı. Eşimin ve çocuklarım psikolojilerinin bozulduğunu gördüm. Olayı öğrendikten sonra polisi aradım. Çocuklarım evin birkaç ihtiyacını almak için bakkala gitmişler. Bu sapık adam çocuklarımı takip ediyor ve binamız çıkmaz sokakta olmasında dolayı bina içerisinde taciz ediyor.” dedi

“Bağlar ’da hala bir sapık geziyor”

Yakalanmadığı sürece bu sapığın Bağlar ’da gezmeye devam edeceğini söyleyen Ş.A, “Esnaflar görmediğini söylüyor ama bir esnafın kamera görüntülerinde adamın görüntüsü var. Polis adamı teşhis ediyor o görüntüde. Bunu yapan adamın cezası ölüm olmalı ve ona hayat hakkı tanınmaması gerekir.   Her gün bu tür olaylar oluyor. Şahıs, 24 yaşlarında, 1.65 boylarında biriydi. Orada çıkarken bir sokağa girip kaçıyor.  Şikâyetçi oldum. Bu sapığın bulunarak ceza verilmesini istiyorum. Diyarbakır Valisi ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığının da bu duruma el atmasını istiyorum. Bu sapık bulunmadığı sürece tehlike devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi