Cani evlat!

Basının önce boğazını kesti, sonra 15 yerinden bıçaklayıp, saatlerce başında bekledikten sonra polise "Babamı öldürdüm, gelin beni alın" diye ihbarda bulundu.

Haberler 09.11.2019 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

nsan kann donduran korkunç baba katili evladn olay önceki gece merkez Balar ilçesinde yaand. ddiaya göre, 10 gün önce evi terk eden olunu Adanadan getiren 3 çocuk babas inaat içisi Mehmet Fesih B. 21 yandaki olu iyar B. ile tarttktan sonra odasna çekilip uyudu.

UYDUKA BOAZINI KEST

iyar B. annesi ve iki kardeinin evde olmad esnada babasnn uyuduu odaya girip, mutfaktan ald bçakla önce boazn kesti. Mehmet Fesih B. bir anda kanlar içerisinde kalrken, iyar B. pe pee 15 kez de vücudunun çeitli yerlerinden bçaklayarak öldürdü.

BAUçUNDA BEKLED

Babasnn öldüünü anlayan iyar B., banda 3 saat bekledikten sonra evlerine yakn Karakola giderek, burada polise teslim oldu. iyar B.nin Ben babam bçakla keserek öldürdüm demesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, verilen bilgiler dorultusunda eve gitti.

ALE FERTLER NERDEYD

iyar B. ise sorgulanmak üzere Cinayet masasi ekiplerine teslim edildi. Olay haber alan Mehmet Fesih B.nin ei ve çocuklar ile aile fertleri sinir krizi geçirirken, polis olayla ilgili kapsaml soruturma balatt. Anne ve iki çocuunun neden evde olmadklarna dair de, soruturma yürütülüyor.

DYARBAKIR-Merkez Balar ilçesinde iyar B., tartt babas inaat içisi Mehmet Fesih B.yi boazn keserek, öldürdü. iyar B.nin, babasnn cansz bedeni banda 3 saat bekledikten sonra polise gidip, teslim olduu örenildi.

EV TERK EDP GTMT

Olay, gece saatlerinde, merkez Balar ilçesine bal Kaynartepe Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, psikolojik sorunlar olduu belirtilen 21 yandaki iyar B., 10 gün önce evi terk edip, Adanaya kaçt. naat içisi, 3 çocuk babas olan 49 yandaki Mehmet Fesih B., önceki gün olunu Adanadan alp, tekrar Diyarbakra getirdi.

ALE FERTLER EVDE YOKKEN

Mehmet Fesih B., ei ve dier 2 çocuu evde yokken, iyar B. ile evi terk etme konusunda tartmaya balad. Tartma sonras Mehmet Fesih B., uyumak için odasna geçerken, olu ise salonda kald.

ÖNCE BIçAKLA BOAZINI KEST

iyar B., bir süre sonra uyuduundan emin olduu babasnn boazn, mutfaktan ald bçakla kesti. Gözü dönmü evlat iyar B, bir süre sonra gelii güzel babasna 15 bçak darbesi daha vurdu. Babasnn öldüünü anlayan iyar B., banda 3 saat bekledikten sonra evlerine yakn Karakola giderek, burada polise teslim oldu. iyar B.nin Ben babam bçakla keserek öldürdüm demesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, verilen bilgiler dorultusunda eve gitti.

KANLAR çERSNDEK CESET

Mehmet Fesih B.nin cansz bedeniyle karlaan Polis ekibi, olay yerinde incelemelerde bulundu. Mehmet Fesih B.nin cesedi ise otopsi yaplmas için Sebahattin Eyyübi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. iyar B. ise sorgulanmak üzere Cinayet masasi ekiplerine teslim edildi.

ALE FERTLER SNR KRZ GEçRD

Olay haber alan Mehmet Fesih B.nin ei ve çocuklar ile aile fertleri sinir krizi geçirirken, polis olayla ilgili kapsaml soruturma balatt. Buarada, polis olay srasnda anne ve iki çocuunun neden evde olmadklarna dair de, soruturma yürütecei ifade edildi.

Ana Sayfaya Git