Cani evlat!

Basının önce boğazını kesti, sonra 15 yerinden bıçaklayıp, saatlerce başında bekledikten sonra polise "Babamı öldürdüm, gelin beni alın" diye ihbarda bulundu.

Cani evlat!

İnsan kanını donduran korkunç baba katili evladın olayı önceki gece merkez Bağlar ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, 10 gün önce evi terk eden oğlunu Adana'dan getiren 3 çocuk babası inşaat işçisi Mehmet Fesih B. 21 yaşındaki oğlu Şiyar B. ile tartıştıktan sonra odasına çekilip uyudu.

UYDUKA BOĞAZINI KESTİ

Şiyar B. annesi ve iki kardeşinin evde olmadığı esnada babasının uyuduğu odaya girip, mutfaktan aldığı bıçakla önce boğazını kesti. Mehmet Fesih B. bir anda kanlar içerisinde kalırken, Şiyar B. peş peşe 15 kez de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

BAŞUÇUNDA BEKLEDİ

Babasının öldüğünü anlayan Şiyar B., başında 3 saat bekledikten sonra evlerine yakın Karakola giderek, burada polise teslim oldu. Şiyar B.'nin "Ben babamı bıçakla keserek öldürdüm" demesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, verilen bilgiler doğrultusunda eve gitti.

AİLE FERTLERİ NERDEYDİ

Şiyar B. ise sorgulanmak üzere Cinayet masasi ekiplerine teslim edildi. Olayı haber alan Mehmet Fesih B.'nin eşi ve çocukları ile aile fertleri sinir krizi geçirirken, polis olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı. Anne ve iki çocuğunun neden evde olmadıklarına dair de, soruşturma yürütülüyor.

DİYARBAKIR-Merkez Bağlar ilçesinde Şiyar B., tartıştığı babası inşaat işçisi Mehmet Fesih B.'yi boğazını keserek, öldürdü. Şiyar B.'nin, babasının cansız bedeni başında 3 saat bekledikten sonra polise gidip, teslim olduğu öğrenildi.

EVİ TERK EDİP GİTMİŞTİ

Olay, gece saatlerinde, merkez Bağlar ilçesine bağlı Kaynartepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğu belirtilen 21 yaşındaki Şiyar B., 10 gün önce evi terk edip, Adana'ya kaçtı. İnşaat işçisi, 3 çocuk babası olan 49 yaşındaki Mehmet Fesih B., önceki gün oğlunu Adana'dan alıp, tekrar Diyarbakır'a getirdi.

AİLE FERTLERİ EVDE YOKKEN

Mehmet Fesih B., eşi ve diğer 2 çocuğu evde yokken, Şiyar B. ile evi terk etme konusunda tartışmaya başladı. Tartışma sonrası Mehmet Fesih B., uyumak için odasına geçerken, oğlu ise salonda kaldı.

ÖNCE BIÇAKLA BOĞAZINI KESTİ

Şiyar B., bir süre sonra uyuduğundan emin olduğu babasının boğazını, mutfaktan aldığı bıçakla kesti. Gözü dönmüş evlat Şiyar B, bir süre sonra gelişi güzel babasına 15 bıçak darbesi daha vurdu.  Babasının öldüğünü anlayan Şiyar B., başında 3 saat bekledikten sonra evlerine yakın Karakola giderek, burada polise teslim oldu. Şiyar B.'nin "Ben babamı bıçakla keserek öldürdüm" demesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, verilen bilgiler doğrultusunda eve gitti.

KANLAR İÇERİSİNDEKİ CESET

Mehmet Fesih B.'nin cansız bedeniyle karşılaşan Polis ekibi, olay yerinde incelemelerde bulundu. Mehmet Fesih B.'nin cesedi ise otopsi yapılması için Sebahattin Eyyübi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Şiyar B. ise sorgulanmak üzere Cinayet masasi ekiplerine teslim edildi.

AİLE FERTLERİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayı haber alan Mehmet Fesih B.'nin eşi ve çocukları ile aile fertleri sinir krizi geçirirken, polis olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı. Buarada, polis olay sırasında anne ve iki çocuğunun neden evde olmadıklarına dair de, soruşturma yürüteceği ifade edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz