Cinayetin detayı kan dondurucu

Bismil'de çocuklarının gözüönünde öldürülen üç çocuk annesi Aygül Günler cinayetinin detayı kan dondurtu. Vahşi cinayetin, kızlarının bir sözü üzerine yaşandğı iddia edilidi.

Haberler 12.06.2019 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2 buçuk aydr evde iddetli geçimsizlik yaad örenilen Aygül-Hac Recep Günler çifti, Bismil ilçesine giderken yolda kzlar Helinin bir sözü üzerine tartt. Tartma srasndan einin küfür ve hakaret etmesi üzerine Aygül Günler, duruma tepki gösterdi. bunun üzerine çift arasnda çkan tartma kavgaya dönütü.

Öfkesini alamayan Hac Recep Günler, eini darp ettikten sonra, araçtan indirilip yol kenarnda çok sayda bçak darbesiyle öldürüldü.

Annesinin ölümüne tanklk eden Helin olay yerinden kaçarak jandarma ekiplerine snrken, bunu frsat bilen Kzgn Koca Günlerin ise öldürdüü eini saçndan sürükleyerek sazlklarna arasnda elini ve kolunu kesmeye çalt iddia edildi.

Olayla ilgili cinayetin detaylarn anlatan Aygül Günlerin kardei Bayram iyok, ablasnn enitesi tarafndan öldürüldükten sonra olay yerinde vahice doranmak istendiini öne sürdü. Olayla ilgili soruturmann kapsaml ekilde devam ettii ve zanl Hac Recep Günlerin cezaevinde tek kiilik hücrede tutulduu örenildi.

DYARBAKIR-Diyarbakrda geçtiimiz hafta çocuklarnn gözü önünde eini bçaklayarak öldüren cani kocann, olay sonras talihsiz kadnn cansz bedenini parçalara ayrmak istedii öne sürüldü.

Olay, Ramazan Bayramna 3 gün kala saat 23.30 sularnda Diyarbakrn Bismil ilçesi Üçyol mevki üzerinde meydana gelmiti. 2 buçuk aydr evde iddetli geçimsizlik yaad örenilen Aygül-Hac Recep Günler çifti, Bismil ilçesine giderken yolda kzlar Helinin bir sözü üzerine tartt.

Tartma srasndan einin küfür ve hakaret etmesine dayanamayan Aygül Günler, duruma tepki göstermesi üzerine Hac Recep Günler tarafndan önce araçta darp edildi, ardndan araçtan indirilip yol kenarnda çok sayda bçak darbesiyle öldürüldü.

Annesinin ölümüne tanklk eden Helin olay yerinden kaçarak jandarma ekiplerine snrken, bunu frsat bilen Hac Günlerin ise öldürdüü eini saçndan sürükleyerek sazlklarna arasnda elini ve kolunu kesmeye çalt iddia edildi.

Üç çOCUK ANNESNN KORKUNç CNAYET

Olayla ilgili cinayetin detaylarn anlatan Aygül Günlerin kardei Bayram iyok, ablasnn enitesi tarafndan öldürüldükten sonra olay yerinde vahice doranmak istendiini öne sürdü. Ablasnn enitesiyle sürekli iddetli bir geçimsizlik yaandn belirten iyok, Ablam olayn olduu günün birkaç gün öncesi ei ve çocuklar ile birlikte Bismil ilçesine bal Köseli Mahallesinde kz kardeime misafirlie geliyor.

Olay günü Hac Recep Günler enitemiz olan ahs, beraber Diyarbakra gidip yemek yiyelim demi. Bunun üzerine ablam da çocuklarn hazrlayacan söylemi ve enitem tarafndan küçük çocuklar bizleri rahatsz etmesinler diye ben sen ve büyük kzm Helin beraber gidelim demi.

ZANLI E VE çOCUU LE OLAY ÖNCES YEMEK YEM

Yemekleri yedikten sonra çaylarn içip dönü yoluna geçmiler. Dönü yolunda Bismil Köseli Mahallesine geldikleri srada, yolda kz ve babas arasnda iddetli bir tartma yaanyor, babasnn kza küfür ve hareket etmesine dayanamayan ablam, duruma tepki gösterince enitem olan ahs tarafnda araçta önce darp ediliyor ardndan araçtan indirilip çok sayda bçak darbesiyle yol kenarnda hunharca, vahice öldürülüyor.

Olay gören yeenim Helin ise kaçarak jandarmaya snrken, ablam çok sayda bçak darbesiyle öldüren enitem daha sonra ablam yol kenarndaki sazlklara çekip elini ve kolunu kesmeye çalm, ama becerememi. Ben bu olay ve bu vaheti knyorum.

Bu konu ile ilgili devletimizin ilgili kurumlarn göreve davet ediyorum. Bu vahice katliam yapan ahsn, devletimiz ve devlet büyüklerimiz tarafndan en ar bir ekilde cezalandrlacandan hiçbir üphem yoktur. Bu konuda devletime güvenim sonsuzdur dedi.

Olayla ilgili soruturmann devam ettii ve zanlnn cezaevinde tek kiilik hücrede tutulduu örenildi.

Ana Sayfaya Git