Görüş Bildir

Cinayetin detayı kan dondurucu

Bismil'de çocuklarının gözüönünde öldürülen üç çocuk annesi Aygül Günler cinayetinin detayı kan dondurtu. Vahşi cinayetin, kızlarının bir sözü üzerine yaşandğı iddia edilidi.

Cinayetin detayı kan dondurucu

2 buçuk aydır evde şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen Aygül-Hacı Recep Günler çifti, Bismil ilçesine giderken yolda kızları Helin'in bir sözü üzerine tartıştı. Tartışma sırasından eşinin küfür ve hakaret etmesi üzerine Aygül Günler, duruma tepki gösterdi. bunun üzerine çift arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Öfkesini alamayan Hacı Recep Günler, eşini darp ettikten sonra, araçtan indirilip yol kenarında çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldü.

Annesinin ölümüne tanıklık eden Helin olay yerinden kaçarak jandarma ekiplerine sığınırken, bunu fırsat bilen Kızgın Koca Günler'in ise öldürdüğü eşini saçından sürükleyerek sazlıklarına arasında elini ve kolunu kesmeye çalıştığı iddia edildi.

Olayla ilgili cinayetin detaylarını anlatan Aygül Günler'in kardeşi Bayram İşiyok, ablasının eniştesi tarafından öldürüldükten sonra olay yerinde vahşice doğranmak istendiğini öne sürdü. Olayla ilgili soruşturmanın kapsamlı şekilde devam ettiği ve zanlı Hacı Recep Günler'in cezaevinde tek kişilik hücrede tutulduğu öğrenildi.

DİYARBAKIR-Diyarbakır’da geçtiğimiz hafta çocuklarının gözü önünde eşini bıçaklayarak öldüren cani kocanın, olay sonrası talihsiz kadının cansız bedenini parçalara ayırmak istediği öne sürüldü.

Olay, Ramazan Bayramı’na 3 gün kala saat 23.30 sularında Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Üçyol mevki üzerinde meydana gelmişti. 2 buçuk aydır evde şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen Aygül-Hacı Recep Günler çifti, Bismil ilçesine giderken yolda kızları Helin'in bir sözü üzerine tartıştı.

Tartışma sırasından eşinin küfür ve hakaret etmesine dayanamayan Aygül Günler, duruma tepki göstermesi üzerine Hacı Recep Günler tarafından önce araçta darp edildi, ardından araçtan indirilip yol kenarında çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldü.

Annesinin ölümüne tanıklık eden Helin olay yerinden kaçarak jandarma ekiplerine sığınırken, bunu fırsat bilen Hacı Günler'in ise öldürdüğü eşini saçından sürükleyerek sazlıklarına arasında elini ve kolunu kesmeye çalıştığı iddia edildi.

ÜÇ ÇOCUK ANNESİNİN KORKUNÇ CİNAYETİ

Olayla ilgili cinayetin detaylarını anlatan Aygül Günler'in kardeşi Bayram İşiyok, ablasının eniştesi tarafından öldürüldükten sonra olay yerinde vahşice doğranmak istendiğini öne sürdü. Ablasının eniştesiyle sürekli şiddetli bir geçimsizlik yaşandığını belirten İşiyok, “Ablam olayın olduğu günün birkaç gün öncesi eşi ve çocukları ile birlikte Bismil ilçesine bağlı Köseli Mahallesi’nde kız kardeşime misafirliğe geliyor.

Olay günü Hacı Recep Günler eniştemiz olan şahıs, 'beraber Diyarbakır'a gidip yemek yiyelim' demiş. Bunun üzerine ablam da çocuklarını hazırlayacağını söylemiş ve eniştem tarafından küçük çocuklar bizleri rahatsız etmesinler diye ben sen ve büyük kızım Helin beraber gidelim demiş.

ZANLI EŞİ VE ÇOCUĞU İLE OLAY ÖNCESİ YEMEK YEMİŞ

Yemekleri yedikten sonra çaylarını içip dönüş yoluna geçmişler. Dönüş yolunda Bismil Köseli Mahallesi’ne geldikleri sırada, yolda kızı ve babası arasında şiddetli bir tartışma yaşanıyor, babasının kıza küfür ve hareket etmesine dayanamayan ablam, duruma tepki gösterince eniştem olan şahıs tarafında araçta önce darp ediliyor ardından araçtan indirilip çok sayıda bıçak darbesiyle yol kenarında hunharca, vahşice öldürülüyor.

Olayı gören yeğenim Helin ise kaçarak jandarmaya sığınırken, ablamı çok sayıda bıçak darbesiyle öldüren eniştem daha sonra ablamı yol kenarındaki sazlıklara çekip elini ve kolunu kesmeye çalışmış, ama becerememiş. Ben bu olayı ve bu vahşeti kınıyorum.

Bu konu ile ilgili devletimizin ilgili kurumlarını göreve davet ediyorum. Bu vahşice katliamı yapan şahsın, devletimiz ve devlet büyüklerimiz tarafından en ağır bir şekilde cezalandırılacağından hiçbir şüphem yoktur. Bu konuda devletime güvenim sonsuzdur” dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve zanlının cezaevinde tek kişilik hücrede tutulduğu öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi