Çocuğum kaçırıldı!

Sema Berfin K.’nın eşi Yusuf Emre K., geçtiğimiz gün çocuğunu aldı bir daha kendilerinden haber alınamadı.

Haberler 06.08.2019 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl Sema Berfin K., geçimsizlik yaad ei ile boanmak için mahkemeye bavurdu. çocuun velayetini alan anne, mahkemenin tand hak nedeni ile olunu üç saatliine babasna teslim etti. Bu saatten sonra olu ve einden haber alamayan acl anne, kaçrldn iddia ettii çocuunun bulunup kendisine teslim edilmesini bekliyor.

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde oturan 28 yandaki Sema Berfin K., uyuturucu kulland gerekçesi ile einden boanmaya karar verdi. Boanma davas açan Sema Berfin K., koruma karar aldrarak annesinin evine döndü. Boanma sürecinde ei tarafndan ölüm tehdidi aldn öne süren Sema Berfin K., korkudan evden çkamaz oldu. Mahkeme kararyla ayda 2 defa çocuunu görme izni alan Sema Berfin K.nn ei Yusuf Emre K., cumartesi günü 4 yandaki çocuu Yunus Emiri alarak kayplara kart. Daha öncede çocuunu kaçrd öne sürülen baba ikayet üzerine çocuunu tekrar getirirken bu sefer geri getirmedi. Mart aynda ei tarafndan kendisi de kaçrlan Sema Berfin K., emniyet güçlerin takibi sayesinde kurtuldu. Ailesi ve kendisi ölüm tehdidi alan acl anne yetkililerden yardm bekliyor.

Anne dönmezse olu ölecek

28 yandaki Sema Berfin K., einin kendisinin geri dönmesi için çocuunu kaçrdn dile getirerek ölmekten korktuu için geri dönmediini ve çocuunun da hayati tehlikesinin olduunu söyledi. Sema Berfin K., Ben 5 yllk evliyim, ocak ayndan itibaren eimden ayrym. Eim uyuturucu bamls, 2 senedir bu bataklkta bende koruma karar alarak ailemin evine geldim. Boanma sürecini balattm ama bu süreçten sonra bize rahatlk vermedi, çocuumla görümek istedi gönderdim, sonra çocuumu alkoydu. Karakola ikayet edince gece yars çocuumu getirdi. Daha sonra annem ve olum yolda yürürken, evin önünde arabayla önümüzü kesip aabeyi ve bir arkada biber gazyla üstümüze saldrp, darp ederek beni kaçrdlar. 20 dakika sonra emniyet güçleri plaka tespiti ile beni buldu. artl tahliye ile hakim serbest brakt. 24 Haziranda mahkememiz oldu, her ayn 1 ve 3üncü haftalar cumartesi günü saat 12.00 ile 15.00 aras görebilecek diye karar verdi. Bu karara uymad, cumartesi saat 12.10da çocuu alp daha da getirmedi. uan emniyet güçleri ve her yere haber verdik dedi.

Ruh sal bozuk, bir can gitmeden ceza kesilsin

Einin uyuturucu kulland için ruh salnn bozuk olduunu aktaran acl anne Sema Berfin K., çocuunun yaadndan da emin olmadn aktard. Sema Berfin K., Bu adam ruh sal bozuk, uyuturucu bamls, çocuumun yaayp yaamadndan da emin deilim sadece çocuumun bulunmasn ve artk bir can gitmeden bu adamn cezasn çekmesini istiyorum. Ben kaç defa CMERe yazdm, her yapt hatada sadece ifadesi alnp serbest braklyor, bu 3üncü uzaklatrma kararm ama bunlar kat parçasndan ötürü bir ey deil. Hiçbir ekilde cezasn almyor, elini kolunu sallayarak serbest kalyor. Bu adam çocuunu sevdii için kaçrmyor, olumu koz olarak kullanyor, kaçrarak ona geri dönmemi istiyor. Dönmesem olumu ve kendini öldüreceini söylüyor, yoksa biz çocuumuzu göstermeme gibi bir derdimiz yok, mahkeme karar vermi, biz bu karara sayg duymuuz, gelip aldnda veriyorduk ama bu 3tür problem yayoruz. uan telefonlar kapal ailesi nerede olduklarn biliyor ama i birlii içerisindeler emniyet güçleri sorduklarnda bilmiyoruz diyorlar. Sadece çocuumu istiyorum ve art bu adamn cezaya çarptrlmasn istiyorum. Gören duyan olursa hemen emniyet güçlerine haber vermeleri yeterli, tek ricam bir kadn ve çocuk ölmeden müdahale edilmesini istiyorum. Biz aylarca dar çkmadk, korktuk evin altna gelip silah skmalar, mesaj atarak aabeyimi ve annemi öldüreceini söyleyerek en son kendimi ve seni öldüreceim diyordu, bunlara ramen serbest kald diye konutu.

Ana Sayfaya Git