Dağda 500 PKK’lı var

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, "Terör bitmek üzere. 500 civarında terörist kaldı. Terör ortadan kalktıkça doğuda binlerce işçinin çalışacağı fabrikalar açılıyor" dedi.

Haberler 23.12.2019 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Jandarma Genel Komutan Orgeneral Arif çetin, Mardinin Nusaybin ilçesinde çeitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

Beraberinde Diyarbakr Jandarma Bölge Komutan Tugeneral Mustafa Baolu ve Mardin l Jandarma Komutan Tugeneral Halil en ile Nusaybine gelen çetin, esnaf ziyaretinde bulundu.

400 kiinin çalt tekstil atölyesine geçen Orgeneral Arif çetin, firma sahibi ükrü Irmaktan üretim çalmalar hakknda bilgi ald, Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odasnda düzenlenen programda esnafla bulutu.

çetin, yapt konumada, ilçenin huzur ve güven ortamna kavumasndan duyduu memnuniyeti dile getirerek, Böyle bir Nusaybini görmekten mutlu olduk. Hepinizi tebrik ediyoruz. dedi.

çetin, Irmakn stanbuldaki atölyesini Nusaybine tadn belirterek, unlar kaydetti:

Nusaybine huzur gelince makineler geliyor, içiler çalyor, yatrm ortam geliiyor. Terör ortadan kalktkça douda yüzlerce, binlerce içinin çalaca fabrikalar faaliyete giriyor. Sadece Arda 6 bin içinin çalt deri tekstil fabrikas açld. Kahraman askerimiz ve polisimizin etkili operasyonlar ve yüce milletimizin hayr duasyla terör sona erecek.

Terör bitmek üzere zaten 500 civarnda terörist kald.

- Her zaman devletimizin yanndayz

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odas Bakan Ömer Özel de Orgeneral çetinin her geliinde esnafla bir araya geldiini dile getirerek, Biz her zaman devletimizin çizgisinde olduk. Devletimiz de bu skntlar bertaraf etti. Nusaybin halk ve esnaf olarak artsz ve koulsuz her zaman devletimizin yanndayz. Bunu açk yüreklilikle söylemek istiyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git