Dağkapı meydanında 28 şubat protestosu

Akil Gençler Platformunun Diyarbakır İl Başkanı Engin Özmen, "İnşallah 16 Nisan referandumunda çıkacak 'evet' ile darbeci zihniyet tamamen tarihe gömülecektir." dedi.

Haberler 01.03.2017 - 09:54 Son Güncelleme : 01.03.2017 - 09:59

Akil Gençler Platformu üyeleri, 28 Yubat postnodern darbe giriimini protesto etmek ve Referanduma evet demek üzere, Merkez Sur ilçesi ehy Said Meydannda topland. Burada konuan l Tekilat Bakan Engin Özmen, akil gençler olarak darbeci her türlü zihniyete kar olduklarn ve bunun için de 3 yldan beri sahada milletin iradesine her daim darbelerle ipotek koymaya uygun bir ekilde yazlm darbe anayasasna kar mücadele edeceklerini söyledi.

28 ubatn tarihlerinde kara bir leke olarak daima yer alacan aktaran Özmen, 28 ubatta da 12 Eylülde de olduu gibi en büyük madur ba örtülerinden dolay üniversitelere alnmayan gençler olmutur. 12 Eylüllerden, 28 ubatlardan dersler çkarp 15 Temmuzda hain darbecilere haddini bildiren gençler olmalyz. dedi.

DARBELERE GEçT YOK

Özmen, 28 ubatn kadnlarn baörtülü olduu için okullara alnmad, dini vecibelerini yerine yerine getirmek isteyen insanlarn adeta kamusal alandan silindii, var olan toplumsal düzeni korku ve mantna endeksleyen kararlarn kada döküldüü günün ad olduunu kaydetti.

Darbelere kar olduunu belirten Özmen, Akil gençler olarak son güne kadar sahalarda evet diyeceiz ve bu yönde çalmalarmz devam edecek. nallah 16 Nisan referandumunda çkacak evet ile darbeci zihniyet tamamen tarihe gömülecektir. diye konutu.

Ana Sayfaya Git