Daha 2 hafta önce taşınmıştı!

Elazığ merkeze bağlı İcadiye Mahallesi'nde bulunan 7 katlı binanın, 6.8'lik depremde hasar gördüğü gerekçesiyle yıkımına başlandı. Apartmandaki daireye 2 ay önce taşındığını anlatan Makbule Baran (40), "Evi 3 ay önce aldım, içine 40 bin TL para harcadım. 2 hafta önce de taşınmıştım, şimdi yıkıldı" dedi.

Haberler 29.01.2020 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazdaki depremde hasar gören, cadiye Mahallesi Necdet Doan Caddesinde bulunan, 7 katl Altunba Apartman, ekiplerce riskli olarak tespit edilince ykmna karar verildi. Caddenin iki taraf da güvenlik önlemleri alnp, bariyerlerle kapatld. Altunba Apartmannn, dün akam ykmna baland. Binadan 3 ay önce satn ald daireye 2 önce hafta yerleen Makbule Baran, ykmna üzüldüünü söyledi.

Cana geleceine mala gelsin

Binann depremde hasar gördüünü anlatan Baran, Evin içi kötüydü. Ben de 40 bin TL masraf ettim. Her eyi hazrladm, eve yerletim. 2 hafta oturdum ama ykm karar alnd. Madur oldum. çok üzüldüm. Depremde hasar gördü binamz. Kolonlar çatlam. Evi aldm kii çok salam demiti. Ama ne yazk ki öyle çkmad. Yetkililer geldi, inceleme yapt. Ykm karar aldlar. Tabi ki cana geleceine mala gelsin. Canmza bir ey olmadan önlem alnd. Fakat maddi olarak maduriyet yaam olduk. Yine de çok ükür diye konutu.

Ana Sayfaya Git