Damat dehşeti!

Eşiyle boşanma aşamasında olan damat dehşet saçtı. Kayınbederi Erşetoğlu'nu öldürdü, kaynanası da yaraladı. Saldırdan Rıdvan ise, izinli olan iki polis tarafından yakalandı.

Haberler 02.07.2019 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile içi geçimsizlik, Diyarbakrda cinayetle son buldu. Eiyle boanma aamasnda olan Rdvan E. Merkez Kayapnar ilçesi Frat Mahallesinde kaynbederi Aydn Eretolu ile karlat. çkan tartma silahl çatmaya dönüünce damat Rdvan E. kaynbederi Eretolu ve kaynanasna ate açt.

KAYINBEDERN ÖLDÜRDÜ

Saldrda ar yaralanan Eretolu, özel bir hastaneye kaldrld. Eretolu, hastanedeki müdahaleye ramen kurtarlamad.

Eretolunun cansz bedeni, otopsi yaplmak üzere morga konuldu. Hafif yaralanan ei ise, hastanede tedavi altna alnd.

DAMAT GÖZALTINA ALINDI

Salk durumunun iyi olduu bildirilirken, olay haber alan Eretolunun yaknlar hastaneye akn ederken, ölüm haberi üzerine acil serviste atlar yakld. Saldr sonrasnda kaçan damat Rdvan E, izinli olan iki polis tarafndan fark edilerek yakaland.

DYARBAKIRda Rdvan E. (28), aralarnda husumet olan kaynpederi Aydn Eretoluna (56) tabancayla 11 el ate etti. Ar yaralanan kaynpeder hastaneye kaldrlrken, kaçan damat ksa sürede yakalanarak gözaltna alnd.

KAYINPEDERNN ARACINI BND

Alnan bilgiye göre, dehet verici olay dün öleden sonra Merkez Kayapnar ilçesinin Peyas Mahallesinde meydana geldi. Ei ile boanma aamasnda olan damat Rdvan E., kafeden çkarak 64 BD 425 plakal otomobiline binmek isteyen ve aralarnda husumet bulunan kaynanas ile kaynpederi Aydn Eretoluyla yüz yüze geldi. Rdvan E. kaynpederi Eretoluna silahn dorultarak, ate etmek istedi. Rdvan E. silahnda bulunan 11 mermiri araca doru boaltt.

11 EL ATE EDEREK VURDU

Vücuduna isabet eden kurunlarla ar yaralanan Aydn Eretolu yere ylrken, damad Rdvan E. kaçt. hbarla gelen salk görevlilerince ilk müdahalesi yaplan Eretolu özel hastaneye kaldrlarak tedaviye alnd. Eretolu burada yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak, yaamn yitirdi.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Eretolunun cansz bedeni, otopsi yaplmak üzere morga konuldu. Hafif yaralanan ei ise, hastanede tedavi altna alnd. Salk durumunun iyi olduu bildirilirken, olay haber alan Eretolunun yaknlar hastaneye akn ederken, ölüm haberi üzerine acil serviste atlar yakld.

SALDIRGAN DAMAT RIDVAN YAKALANDI

Saldr sonrasnda kaçan damat Rdvan E, izinli olan iki polis tarafndan fark edilerek yakaland. Rdvan E, polislerce yakalanarak silah ile birlikte gözaltna alnd. Rdvan. E daha sonra cinayet masas ekipleri tarafndan l Emniyet müdürlüüne götürüldü. Olayla ilgili kapsaml soruturma devam ederken, taraflarn arasndaki husumetin ise aile içi mesele olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git