Görüş Bildir

Damat dehşeti!

Eşiyle boşanma aşamasında olan damat dehşet saçtı. Kayınbederi Erşetoğlu'nu öldürdü, kaynanası da yaraladı. Saldırdan Rıdvan ise, izinli olan iki polis tarafından yakalandı.

Damat dehşeti!

Aile içi geçimsizlik, Diyarbakır'da cinayetle son buldu. Eşiyle boşanma aşamasında olan Rıdvan E. Merkez Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi'nde kayınbederi Aydın Erşetoğlu ile karşılaştı. Çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşünce damat Rıdvan E. kayınbederi Erşetoğlu ve kaynanasına ateş açtı.

KAYINBEDERİNİ ÖLDÜRDÜ

Saldırıda ağır yaralanan Erşetoğlu, özel bir hastaneye kaldırıldı. Erşetoğlu, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Erşetoğlu'nun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga konuldu. Hafif yaralanan eşi ise, hastanede tedavi altına alındı.

DAMAT GÖZALTINA ALINDI

Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, olayı haber alan Erşetoğlu'nun yakınları hastaneye akın ederken, ölüm haberi üzerine acil serviste ağıtlar yakıldı. Saldırı sonrasında kaçan damat Rıdvan E, izinli olan iki polis tarafından fark edilerek yakalandı.

DİYARBAKIR'da Rıdvan E. (28), aralarında husumet olan kayınpederi Aydın Erşetoğlu'na (56) tabancayla 11 el ateş etti. Ağır yaralanan kayınpeder hastaneye kaldırılırken, kaçan damat kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

KAYINPEDERİNİN ARACINI BİNDİ

Alınan bilgiye göre, dehşet verici olay dün öğleden sonra Merkez Kayapınar ilçesinin Peyas Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi ile boşanma aşamasında olan damat Rıdvan E., kafeden çıkarak 64 BD 425 plakalı otomobiline binmek isteyen ve aralarında husumet bulunan kaynanası ile kayınpederi Aydın Erşetoğlu'yla yüz yüze geldi. Rıdvan E. kayınpederi Erşetoğlu'na silahını doğrultarak, ateş etmek istedi.  Rıdvan E. silahında bulunan 11 mermiri araca doğru boşalttı.

11 EL ATEŞ EDEREK VURDU

Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Aydın Erşetoğlu yere yığılırken, damadı Rıdvan E. kaçtı. İhbarla gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Erşetoğlu özel hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Erşetoğlu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Erşetoğlu'nun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga konuldu. Hafif yaralanan eşi ise, hastanede tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, olayı haber alan Erşetoğlu'nun yakınları hastaneye akın ederken, ölüm haberi üzerine acil serviste ağıtlar yakıldı.

SALDIRGAN DAMAT RIDVAN YAKALANDI

Saldırı sonrasında kaçan damat Rıdvan E, izinli olan iki polis tarafından fark edilerek yakalandı. Rıdvan E, polislerce yakalanarak silahı ile birlikte gözaltına alındı. Rıdvan. E daha sonra cinayet masası ekipleri tarafından İl Emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili kapsamlı soruşturma devam ederken, tarafların arasındaki husumetin ise aile içi mesele olduğu öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi