Davutoğlu yine muamma!

Davutoğlu ile birlikte hareket eden isimler, iftar programının farklı yorumlanmaması gerektiğini ifade etmeleri dikkat çekerken, "Davutoğlu'nun parti kuracağı yönündeki" iddialar bir kez daha muamalaştı.

Haberler 16.05.2019 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni bir parti kurma hazrl içinde olduu konuulan, eski Babakan Ahmet Davutolunun partinin kuruluunun ilann Ramazan ay içinde Diyarbakrda yapaca iddiasna, Davutolunun yakn çevresinden ilginç bir yant geldi. Davutolu ile birlikte hareket eden isimler, iftar programnn farkl yorumlanmamas gerektiini ifade ettiler.

Son iki gündür skça gündemde yer alan ve parti kulislerinde youn olarak tartlan eski Babakan Ahmet Davutolunun Ramazan ay içinde Diyarbakrda büyük bir iftar programna katlaca ve kuraca partinin ilk iaretini burada verecei ifade ediliyordu.

Balamndan koparlyor

Dün, gazete Duvarda yer alan habere göre; Ahmet Davutolu ile birlikte hareket eden ancak isimleri açklanmayan baz siyasetçiler denilerek, onlar adna belirtilen açklamada u ifadelere yer verildi. Sayn Ahmet Davutolu her yl olduu gibi bu yl da Ramazan ay münasebetiyle farkl programlara itirak ediyor. Ramazan ay içerisinde yaplan davetler sonucu farkl illerde gerçekletirilen ve gerçekletirilmesi planlanan iftar programlar, balamndan koparlarak yorumlanmamal.

u an için bir takvim yok

Eski Babakan ve AK Partinin eski Genel Bakan Ahmet Davutolu 22 Nisan tarihinde sosyal medya hesabndan, 15 sayfalk bir bildiri yaynlayarak cumhurbakanl hükümet sistemi bata olmak üzere siyasetin bugünkü ileyiine dair eletirilerde bulunmutu. Ahmet Davutolu, Yüksek Seçim Kurulunun stanbul Büyükehir Belediye Seçimini iptal kararn da yine sosyal medya hesab üzerinden eletirmiti. Davutolunun bu çklar parti kurma çalmalarnn hzland yorumuna neden olsa da Davutoluna yakn isimler, u an için bir takvimleri olmadn söyledi.

Ana Sayfaya Git