Değişim gerilimi!

Merkez ilçeler dahil AK Parti'de ataması yapılan 17 İlçe Başkanı, İl Başkanlığında basının karşısına çıkacak. Hazro ve Hani eski başkanları, parti teşkilatını eleştiri bombardımanına tuttu, Bağlar ilçe Başkanı ise "ultümatom" verdi.

Haberler 14.12.2020 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti lçe Tekilatlarndaki deiim tamamlanrken, 17 ilçe bakan bugün düzenlenecek olan tantm toplantsyla basnn karsna çkacak. Baz ilçe tekilatlarnda gerilime neden olurken, önceki gün pe pee eski ilçe bakanlarnn yapt zehir zemberek suçlayc açklamalar, gündem oluturdu.

17 LçE BAKANI BULUUYOR

Yerel seçimlerde oy oran ve kazanlmas hedeflenen ilçelerin kaybedilmesiyle dikkatleri üzerine çeken AK Parti Diyarbakr l ve lçe Tekilatlarna dair, deiim kademeli gerçekletirildi. Üç merkez ilçe ile birlikte Bismil ve Hani lçe Bakanlarnn geçtiimiz hafta Parti Genel Merkezi tarafndan atamalar yaplp, yetkilendirme belgesinin Tekilatlardan Sorumlu Genel Bakan Yardmcs ERkan Kandemirden almalar üzerine, Diyarbakrn merkez dahil 17 ilçe bakan deiti.

l Bakan Süleyman Serdar Budakn yerini koruduu deiim, 17 ilçe bakan bugün Ak Parti l Binasnda bir araya gelerek, basna tantm toplants gerçekletirecek. l Bakan Budakn bakanlk edecei tantm toplants bugün saat 10.00da Parti l Binasnda, yaplacak.

BAKANLARDAN AIR ELETR

Buarada, baz ilçe tekilatlarnda gerilime neden olurken, önceki gün pe pee eski ilçe bakanlarnn yapt zehir çemberek suçlayc açklamalar, gündem oluturdu. Hani ve Hazro ilçe eski Bakanlarnn ban çektii tepki açklamalar sosyal medyada tartma konusu oldu.

HAN LçE BAKANI TOPKAYA

Bir süre önce görevden el çektirilen ve yerine atama yaplan Hani AK Parti lçe eski Bakan Abdullah Topkaya, sosyal medya üzerinden yapt paylamda, parti yönetimine büyük tepki gösterdi. AK Partide dava adamlarnn kap dar edildiini öne süren Topkaya, paylamnda u ifadelere yer verdi;

Diyarbakr siyasetini çkar ilikileri üzerin kuran sözüm ona sözde Ak Partili Büyüklerimiz maalesef sahada canyla malyla tüm tehditlere direnerek oy oranlarn arttran dava adamlarn her zamanki gibi kendi koltuklarn korumak için bu dava adamlarn kap dar ettiler..!

Diyarbakr Hani ilçemizde göreve geldiimiz gün ilçe belediyemiz HDPnin elinde iken girdiimiz her seçimde oylarmz yükselterek lçe belediyesini kazandk.! Bu kazanmlarmz saman alt yapan insanlar bata Cumhurbakanmz olmak üzere bizlere ve gerçek dava adamlarna büyük bir özür borcu bulunmaktadr..!

VATANDAIN DERDNE DOKUNMAYAN

Sahada hiçbir vatandamzn derdine dokunamayan iki cümleyi yanyana getirmeyi beceremeyen korkaklar bizim vakur ve ferasetli siyasetimizin altnda o kadar ezilmiler ki ancak masa ba oyunlarla bizi yldrabileceklerini düünmü ve gaflete dümülerdir.!

Senelerdir birçok ilçemizde baaryla görev yapan dava adamlarnn partiye hizmetleri bir gecede büyük abilerin masa ba oyunlarnn kurban olmu, kaybeden maalesef hizmet ve samimiyet bekleyen Diyarbakr halk olmutur.!

Cumhurbakanmzn defaatle kendi koltuklarnz doldurun demecine ramen tek düünceleri baarl koltuklara dümanca tavr taknmak olan bu sözde Ak Partililerin, partimize muhalefetten ve terör örgütlerinden daha çok zarar verdii acaba ne zaman ortaya çkacaktr.!

GERçEKLER ORTAYA çIKACAKTIR

Gerçekler er ya da geç gün na çktnda yüzlerini kapatmak için karanlk odalar arayacak olan bu kirli, sinsi ve çkar odakl partililer mutlaka Aziz Diyarbakr halknn gönlünde ilelebet büyük bir utançla anlacaktrlar..!

lçemizde 2013 ylndan beri yürüttüüm Ak Parti ilçe bakanl görevini brakm bulunmaktaym Bu güne kadar yürütmü olduum bu görevde yanmda yer alan tüm yol arkadalarma sonsuz teekkürlerimi sunuyorum.!

HAZRO ESK LçE BAKANI GÜLER

Öte yandan, AK Parti Hazro lçe eski Bakan Fuat Gülerde, parti yönetimini bombalayan benzer açklamalarda bulundu. Gülerin resmi sosyal medya hesabnda yapt açklamada, Diyarbakr siyasetinin çkar ilikileri üzerine kurulduunu öne sürerek, öyle dedi;

Diyarbakr siyasetini çkar ilikileri üzerinden kuran sözde Ak Partili Büyüklerimiz maalesef sahada canyla malyla tüm tehditlere direnerek oy oranlarn arttran dava adamlarn her zamanki gibi kap dar ettiler.

PARTNN OYLARI YÜZDE 47

Diyarbakr Hazroda göreve geldiimiz gün oy oranlarmz %4 larda iken son seçimlerede %47ye kadar yükselen grafiimizi saman alt yapan insanlarn bata Cumhurbakanmz olmak üzere bizlere ve gerçek dava adamlarna büyük bir özür borcu bulunmaktadr..

Sahada hiçbir vatandamzn derdine dokunamayan iki cümleyi yanyana getirmeyi beceremeyen korkaklar bizim vakur ve ferasetli siyasetimizin altnda o kadar ezilmiler ki ancak masa ba oyunlarla bizi yldrabileceklerini düünmü ve gaflete dümülerdir.

Senelerdir birçok ilçemizde baaryla görev yapan dava adamlarnn partiye hizmetleri bir gecede büyük abilerin adamlarnn kurban olmu, kaybeden maalesef hizmet ve samimiyet bekleyen Diyarbakr halk olmutur.

KEND KOLTUKLARINI DOLDURANLAR

Cumhurbakanmzn defaatle kendi koltuklarnz doldurun demecine ramen tek düünceleri baarl koltuklara dümanca tavr taknmak olan bu sözde Ak Partililerin partimize muhalefetten ve terör örgütlerindem daha çok zarar verdii acaba ne zaman ortaya çkacaktr.

Gerçekler er ya da geç gün na çktnda yüzlerini kapatmak için karanlk odalar arayacak olan bu kirli, sinsi ve çkar odakl partililer mutlaka Aziz Diyarbakr halknn gönlünde ilelebet büyük bir utançla anlacaktrlar.

Ana Sayfaya Git