Deniz Baykal muamması son buldu!

Uzun süredir tedavi gören CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 24 Haziran seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olacak.

Haberler 03.05.2018 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun dün akam saatlerinde Deniz Baykal Gülhane Eitim Aratrma Hastanesinde ziyaret ettii örenilirken, ziyaretin ana gündemini Baykaln milletvekili aday olup olmayaca konusu oluturdu.

OLCAY BAYKAL KNA EDLD

Klçdarolunun, Sizi Antalya aday listesinin bana (1inci sra) yazmak istiyoruz dedii örenilirken, Baykal ailesine yakn kaynaklar teklifi dorulad. Deniz Baykaln ei Olcay Baykaln teklife mesafeli yaklat fakat daha sonra ikna edildii vurguland.

EVRAKLAR HAZIRLANIYOR

Deniz Baykala uzun süre siyaset yapan, tedavi sürecini de yakndan takip eden CHPnin eski Antalya Milletvekili Osman Kaptan, Kemal Beyin Deniz Beye 1inci sray teklif etti. Aslnda burada ikna edilecek kii Olcay Hanmd. O da bugün ikna oldu. u an adaylk için evraklar hazrlyoruz. Son bilgi bu dedi.

SALIK DURUM çOK Y

Deniz Baykaln son derece dinç olduunu kaydeden Kaptan, Deniz Bey siyasetten hiç kopmad. Ben Baykal ailesi ile sürekli beraberim. Tedavi sürecini de yakndan takip ediyorum. Kemal Bey doru olan yapt. Deniz Beyin Türk siyasetine kataca çok ey var diye konutu.

Ana Sayfaya Git