"Devletimizin hazinesine bağışlamak istiyoruz"

Ziya Sözen: "Şehitlerimizin aileleri ve gaziler olarak ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde aldığımız şehitlik ve gazilik maaşını devletimizin hazinesine bağışlamak istiyoruz" dedi.

Haberler 13.08.2018 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Güvenlik Korucular ve ehit Aileleri Konfederasyonu Genel Bakan Ziya Sözen yapt yazl açklamada, dün çanakkalede atalarna diz çöken Haçl zihniyetinin torunlarnn geçmiten aldklar yenilgilerin intikamn almak için ülkeye dört bir yandan saldrdklarn belirtti.

Birinci Dünya Sava sonras tam bamsz bir Türkiye istemeyen bu hain zihniyet, er odaklar ve ülke içindeki i birlikçilerinin son günlerde bir takm ekonomik ambargolarla kendilerince diz çöktürmeye çaltklarna iaret eden Sözen, yllarca terör örgütlerini ülkeye kar kullanan zihniyetin 15 Temmuzda darbe giriimininde de ülkeyi diz çöktürmeye çaltklarn aktard.

Sözen, çanakkale ve Kurtulu Savanda atalarnn birçok cephede yapt gibi 15 Temmuz gecesi de bedenlerini tanklarn önüne atarak 252 ehit ve binlerce gazi verme pahasna bu hainlere diz çökmeyeceklerini bir kez daha bütün dünyaya gösterdiini belirterek, unlar kaydetti:

Terörle mücadelede ve 15 Temmuz gecesinde canlarn bu vatan, bayrak, onur ve erefimiz için, tam bamsz bir Türkiye için feda eden ehitlerimizin aileleri ve gaziler olarak ülkemizin içinde bulunduu bu zor günlerde aldmz ehitlik ve gazilik maan devletimizin hazinesine balamak istiyoruz. Bizler bu vatan için, bayramzn dalgalanmas için, ezanlarmzn susmamas için, sevdiklerimizi, gözlerimizin nuru çocuklarmz, babalarmz ehit verdiysek, bugün de ayn amaçlar uruna aldmz maalar feda etmeye hazrz. Yeter ki bayramz inmesin, ezanmz susmasn, namus ve onurumuz çinenmesin, ülkemiz tam bamsz olarak varln sürdürsün. çünkü biz biliyoruz ki, parasz yaarz, ekmeksiz yaarz ama vatansz asla yaayamayz. Biliyoruz ve inanyoruz ki vatan olmayann erefi de, onuru da olmaz.

ehit ve gazi aileleri olarak devletin, milletin ve Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann yannda olduklarn vurgulayan Sözen, Biz bu vatan için sadece maamz deil, bin canmz olsa hepsini feda etmeye hazrz. Milli airimiz Mehmet Akif Ersoyun dedii gibi Tüllenen maribi, akamlar sarsam yarana...Yine bir ey yapabildim diyemem hatrana. Bizde ülkemizin içinde bulunduu bu zor zamanlarda ülkemiz için ne yaparsak azdr. Bu ülkede yaayan herkes bu zor zamanlarda ülkemize sahip çkmaldr. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git