Dicle Elektrik muhtarları kutladı

Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda toplumsal huzurun ve yaşam kalitesinin emekçileri olan muhtarları kutladı.

Haberler 20.10.2017 - 08:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik tarafndan hizmet verilen 6 ilde yaklak 5 bin muhtarn görev yaptna dikkat çeken Murat Karagüzel, Bata bölgemizde görev yapan muhtarlar olmak üzere, tüm muhtarlarn 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum. Toplumun en temel yerel hizmet birimi olan muhtarlk kurumunun önem ve deerinin iyi anlalmas gerekir.

MUHTARLARI UNUTMADI

Milletimizin oylaryla ve teveccühüyle göreve gelen muhtarlarmz, demokrasinin çekirdeini tekil ediyor. Vatandalarmzn daha iyi artlarda yaamas için muhtarlarmza da önemli bir sorumluluk düüyor. Bölgemizde görev yapan 4 bin 959 muhtarmz, bizim en ücra köedeki yerleim birimine kadar kesintisiz enerji sunabilmemizin de anahtar konumundadr. Dicle Elektrikin altyap yatrmlarnn ve saha çalanlarmzn verdii emein en iyi ekilde anlalmas ve sonuca ulaabilmesi için her zaman muhtarlarmzn desteine ihtiyaç var. Daha iyi ve daha güçlü enerji altyapsyla vatandalarmz çok daha kaliteli bir yaama kavuacak. Her vatandamzn hak ettii daha üstün seviyedeki standartlar için üstlendikleri tüm görevlerden ötürü muhtarlarmza teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git