Direniş islam topraklarıydı

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam'dan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü mesajı

Haberler 19.03.2021 - 01:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Bakan shak Salam, 18 Mart ehitleri Anma Günü ve çanakkale Deniz Zaferinin 106. yl dönümü dolaysyla mesaj yaymlad.

Salam mesajnda, çanakkale Deniz Zaferinin Haçl ittifak karsndaki en önemli mücadelelerden biri olduunu belirtti.

çanakkaledeki direnile bir bütün olarak slam topraklarnn muhafaza edildiini kaydeden Salam, bu zaferle ümmet uuru ile hareket edilmesi halinde büyük destanlar yazlabildiinin ispatlandn belirtti.

BR çOK DERSLER VARDIR

Salam, mesajnda u ifadelere yer verdi:

çanakkalede insanlar zamann en güçlü ordularna kar kanlarla, kazma ve küreklerle cepheye sevk eden, bütün farkllklar potasnda eriterek ayn amaç etrafnda birletiren ey ümmet olma bilinciydi. Üzeri örtülmeye çallan bu ruhtan almamz gereken birçok ders bulunmaktadr. Bu temel nedenleri görmezden gelenlerin çanakkaleyi anlamalar mümkün deildir. çanakkale Zaferinin gerçek anlamyla anlalmasn salamak, herkesin görevidir. Bu direniin arkasndaki manevi güç ve ümmet olma uuru yeni nesillere aktarlmad müddetçe çanakkalede destans bir direnile tarih yazan ehit ve gazilerin mirasna sahip çkm olunmayacaktr. çanakkale Zaferinin 106. yl dönümü vesilesiyle bir kez daha ümmetin bu anl zaferini tebrik ediyor, cephelerde ehadet mertebesine kavuan 257 bini akn ehidimizi rahmet ve minnet ile anyorum.

Ana Sayfaya Git