Diyarbakır Umut Kervanı, iki engellinin yüzünü güldürdü

Diyarbakır Umut Kervanı, hayırseverler tarafından karşılanan iki akülü tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırdı

Haberler 03.02.2020 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Umut Kervan, hayrseverler tarafndan masraflar karlanan iki akülü tekerlekli sandalyeyi sahiplerine teslim etti.

Geçirdii bir kaza sonucu yataa mahkm olan 17 yandaki Muhammed Aziz ahin, uzun süre sonra kimsenin destei olmakszn evlerinin teras katnda, akülü sandalyesi ile gezmenin mutluluunu yaad.

Yüzde 90 fiziksel engelli olmas dolaysyla konumakta dahi zorlanan 18 yandaki Abdulkadir dita ise kendisine verilecek olan akülü tekerlekli sandalyenin heyecann yaayarak hayr sahiplerine teekkür etti.

Yaadklar sevinci paylaan Abdulkadirin babas brahim dita, Özellikle bugünleri bize yaattklar ve arac olduklar için Umut Kervan ile hayr sahibine teekkür ederim. Bizler daha evvel bu arac almay düünüyorduk fakat imkanlar elvermedii için alamadk. Sevinçliyiz ve çok mutluyuz. dedi.

EVLADIM GÜNLERDR HEYECANDAN YATAMIYORDU

Evladnn günler öncesinden yaad heyecan anlatan baba dita, Aracn kendisine getirileceine yönelik haber aldndan beri günlerdir acaba gelecek mi? Nasl olacak? Heyecandan yatamamt. Hayr sahibinden Allah raz olsun, ecrini kat kat versin. Diyecek baka bir ey bulamyorum. ifadelerini kulland.

Yaplan yardm çalmasna ilikin bilgi aktaran Diyarbakr Umut Kervan Bakan ahin Elelçi, Bizler Umut Kervan olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bugün iki ailemizi ziyaret ettik. Ailelerimizden yüzde 90 engelli olan genç kardelerimize, bir hayrseverin tarafmza vermi olduu iki tane akülü arabay kendilerine teslim etmi durumdayz. Son derece mutlu ve sevinçliyiz. eklinde konutu.

Elelçi, Zira onlarn sevinçlerine ortak olmak bizim için ayr bir duygudur. Bu vesileyle bize, bu duygular yaamamza sebep olan hayr sahibinden Allah raz olsun, kendilerine çok teekkür ediyoruz. Kardelerimizin bu arabay gördüklerinde hissettikleri duyguyu anlatmak imkanszdr fakat gözlerinden okumak mümkündür. diye belirtti.

Umut Kervan olarak yardmlar madur ve muhtaçlara ulatrma noktasnda arac ve köprü ilevini gördüklerini belirten Elelçi, Bu günleri bizlere gösteren Allaha hamdolsun, arac olan hayrseverlere teekkürlerimizi sunuyoruz. nallah Abdulkadir ve Muhammed kardeimiz hayatlarn birazda olsa daha rahat idame etme noktasnda kolaylk olur. Bu kardelerimiz de inallah dualarn esirgemeyecektir. dedi.

Ana Sayfaya Git