Diyarbakırlı üreticilerden Güzeloğlu'na destek

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Silvan Barajı'nın gecikmesinin en büyük nedeni terör örgütü ve uzantılarıdır. Milletin hayrına ve refahına olan her işi kapatan bu ihanet aklı ve uzantılarıdır." dedi.

Haberler 29.08.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pamuk Üreticileri Birlik Bakan Hasan Vural ve bir grup çiftçi, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Vekilliine görevlendirilen Vali Hasan Basri Güzeloluna destek ziyaretinde bulundu.

Güzelolu yapt konumada, destekleri için üreticilere teekkür ederek, belediyenin ziyaretle daha da güçlendiini söyledi.

Diyarbakrn dünya çapnda bir üretim merkezi olma amacna dönük birçok buluma gerçekletirdiklerini aktaran Güzelolu, Silvan Projesinin tamamlanmasyla 235 bin hektar alann suyla buluacan, 300 bin kiinin ie kavuacan vurgulad.

Vali Güzelolu, terör örgütü PKKnn geçmite gerçekletirdii saldrlarla ehre büyük zarar verdiini dile getirerek, öyle konutu:

Bu kentin on yllarn ziyan ettiler, önünü kapattlar. Milletin hayrna, kalknmasna dönük bütün projeleri tkadlar. Silvan Barajna terör örgütü saldrd. Baraj inaatlar basld, müteahhitler i brakt. Silvan Barajnn gecikmesinin en büyük nedeni terör örgütü ve uzantlardr. Milletin hayrna ve refahna olan her ii kapatan bu ihanet akl ve uzantlardr. Milletin emrine tahsis edilen kaynaklar millete deil ihanete aktaranlardr. Bugün bizim burada olmamzn nedeni budur, ii özü budur.

Bakan Hasan Vural da Vali Güzelolunun Büyükehir Belediye Bakan Vekili olarak kentte güzel hizmetler yapacana inandklarn belirterek, bu nedenle destek ziyaretinde bulunduklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git