"Diyarbakır terör şehri değildir"

KAM-ŞADER Başkanı Ahmet Büyükburç, Diyarbakır bölgesinin terör bölgesi olmadığını, peygamberler ve sahabeler şehri olduğunu söyledi.

Haberler 23.09.2018 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ulu Camii önündeki yerlekede 2 bin kiiye verdikleri yemek programnda konuan Anadolu Kamuda çalan ehit ve Gazi Aileleri Dernekleri Federasyonu (KAM-ADER) Bakan Ahmet Büyükburç, ehitlerin ruhlarna mevlit okutarak 3 hatim indirdiklerini söyledi.

Namazdan çkan ve yoldan geçen vatandalara ikram edilen yemei, ehit ve gaziler yararna verdiklerini söyleyen Büyükburç, her yl buna benzer aktiviteler yaptklarn ifade etti.

ehitlerin ruhlarna 3 hatim indirdiklerini ve 2 bin kiiye yemek verdiklerini söyleyen Büyükburç Anadolu kamuda çalan ehit ve Gazi Aileleri Dernekleri Federasyonu olarak Malazgirtte, Sarkamta, çanakkalede, Dumlupnarda, 15 Temmuzda vatan, bayrak için topraa dümü ehitlerimiz adna bir mevlit tertipledik ve 2 bin kiiye yemek vermeyi düündük. Büyükehir Belediye Bakanmz Cuma Atillaya bu konuyu götürdüümüzde yardmc oldular. Bugün burada 3 hatim indirdik ve bu hatimleri ehitlerimizin ruhlarna hediye eyledik. Rabbim bunlar kabul eder inallah. dedi.

Her yl buna benzer etkinlikleri geleneksel hale getirdiklerini söyleyen Büyükburç Biz Diyarbakrda yaayan ehit ve Gazi Aileleri Dernekleri Federasyonu olarak bugün deil, her zaman buna benzer aktiviteler, etkinlikler yapyoruz ve yapmaya devam edeceiz. Bu konuda emei geçen herkese ayr ayr teekkür ederiz. ifadelerini kulland.

DYARBAKIR BÖLGES TERÖR BÖLGES DELDR

Seslerinin ulat herkese sahabeler ehri Diyarbakra gelip görmeleri çarsnda bulunan Büyükburç Diyarbakr bölgesi terör ehri deildir. Batda yaayan ve sesimizin ulat herkese diyoruz ki gelin bu memleketi görün. Bu memleketteki insanlarla bir konuun, tann. Bu memleket peygamberler, nebiler ve sahabeler ehridir. Nice güzellikler barndryor. diye konutu.

Bir ehit annesi olarak bu etkinlikte emei geçenlere teekkür eden Sultan Bilden de, bu gibi etkinliklerin devam etmesi gerektiini ifade etti.

Ana Sayfaya Git