Diyarbakır'da harekata destek

Kocaköy ilçesindeki Merkez Camisi'nde bir araya gelen vatandaşlar, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik harekatın başarılı olması için Fetih Suresi okudu, dua etti

Haberler 26.01.2018 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

iyarbakrn Kocaköy ilçesinde vatandalar, Türk Silahl Kuvvetlerince (TSK) Suriyenin Afrin bölgesinde balatlan Zeytin Dal Harekatnn zaferle sonuçlanmas için dua etti.

Kocaköyde aralarndan kadn ve çocuklarn da yer ald grup, Merkez Camisinde harekatn baarl olmas için Fetih Suresi okudu, dua etti.

Etkinlie katlan 3 çocuk annesi pek Filiz, askerlere manevi açdan destek olmak için bir araya gelip, dua ettiklerini söyledi.

Filiz, Dualarmzla onlarla birlikte olacaz. Türkiyenin amac terör lanetini bitirmektir. Allah askerlerimizle beraber olsun. Onlarn yar ve yardmcs olsun. dedi.

- ASKER ÖLECENE BZ ÖLELM

Kürtçe konuan 55 yandaki Kamile Filiz de her sabah namaznda askerin baarl olmas için dua ettii belirterek, Allah Cumhurbakanmz, Babakanmz ve askerimizi korusun. Kadnlar da askere alnrsa biz de gideriz, asker öleceine biz ölelim. diye konutu.

Seniha ide ise devlet ve asker için sürekli dua ettiklerini vurgulayarak, Hayrla gittiler, hayrla gelsinler. Rabbim askerlerin anne ve babasnn yüreini yakmasn. ifadelerini kulland.

Dua okuma etkinliine katlan 10 yandaki Zeynep Akdemir, Akamlar her zaman onlara dua ediyorum. Allahm sen onlar çocuklarna kavutur. diye konutu.

- BURADA TOPLANANLARIN HEPS DE KÜRT

Selahattin Yldz (48) da ilçedeki herkesin asker için Fetih suresi okuduunu belirtti.

Tek dileklerinin ordunun baarl ekilde harekat tamamlamas olduunun vurgulayan Yldz, Bu Türkiye Cumhuriyetinin huzuru için yaplan bir operasyondur. Kürtlere kar operasyon yaplmyor. Kesinlikle öyle bir ey yok. Bu Kürtleri kandrmaktr, burada toplananlarn hepsi de Kürt. diye konutu.

Ana Sayfaya Git