Dürümlü Sandık Başında

Diyarbakır'da Dürümlü mezrasında 12 Mayıs 2016'da PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen katliamda hayatının kaybedenlerin yakınları Tanışık köyünde oylarını kullandı

Haberler 25.06.2018 - 12:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Dürümlü mezrasnda 12 Mays 2016da terör örgütü PKK mensuplarnca gerçekletirilen katliamda hayatnn kaybedenlerin yaknlar Tank köyünde sandk bana gitti.

Dürümlü mezrasnda 12 Mays 2016da PKK mensuplarnca yaplan katliamda yaamlarn yitirenlerin yaknlar, Tank köyündeki Tank Ortaokulunda oylarn kulland.

PKKl teröristlerin saldrsnda olunu, torununu ve yaknlarn kaybeden Tank köyü Muhtar Bayram Yaman, PKKnn yapt katliamdan sonra ilk kez bir genel seçim olduunu söyledi.

Yaman, 24 Haziranda vatandalk görevini yerine getirdiklerini belirterek, Türkiye için seçim sonuçlarnn hayrl olmas temennisinde bulundu.

Katliamda yaknlarn kaybeden Mustafa Yaman da vatandalk görevini yerine getirdiini anlatarak, seçim sonuçlarnn Türkiye için hayrl olmasn diledi.

BLEREK OYUMUZU KULLANDIK

Seçime giden vatandan neyin ne olduunu bilerek oyunu kullandnn ifade eden Yaman, öyle konutu:

Memleket için slam yolu bellidir. Peygamberimiz, Kim kiminle arkadalk yaparsa, onunla harolunur diye buyuruyor. Herkesin gözü var. Kimse kör deil. Ya ve gaz kuyruklarn gördü bu insanlar. PKKnn yapt saldrda yaknlarmz kaybetmenin acsn unutmayacaz. Allah hakkmz alsn. Bu unutulur mu? Onlarn, dini iman, namusu var m? Kürt meselesi, toprak meselesi deil. Ülkemize, milletimize ve devletimize niye hainlik yapyorlar?

Ana Sayfaya Git