Ege Üniversitesi'nde son dakika açığa alınma! İşte yeni rektör

Ege Üniversitesi'nde son dakika açığa alınma vakası yaşandı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun'un açığa alındığı ve yerine Beril Dedeoğlu'nun atandığı YÖK tarafından açıklandı.

Haberler 28.02.2017 - 23:28 Son Güncelleme : 28.02.2017 - 23:38

zmirin en gözde üniversitelerinden olan Ege Üniversitesinde operasyonlar ba gösterirken, son dakika gelimelerde Hocokunun aça alnd ve yerine yep yeni bir ismin atand belitildi. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hocokunun aça alnd haberi üzerine peki Ege Üniversitesi yeni rektörü kim sorusu da merak edildi. Beril Dedeolu üniversitenin yeni rektörü olarak atanrken, aça alnma vakasnn etaylar da merak ediliyor.

YÖK AçIKLAMAYI YAPTI

YÖKten yaplan açklamada, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hocokunun, hakknda yürütülen soruturmann selameti açsndan aça alnd belirtildi. Açklamada, Ege Üniversitesi Rektörlüüne vekaleten YÖK Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeolu atanmtr denildi.

BERL DEDEOLU HAKKINDA

stanbul Üniversitesi Uluslararas likiler Bölümünden 1986 ylnda mezun olan ve ayn üniversiteden doktora derecesini alan Dedeolu, 1999 ylnda doçent, 2005 ylnda profesör unvann ald. 1998-2002 yllarnda, Galatasaray Üniversitesi Stratejik Aratrmalar Merkezi Müdürlüünü yürüten Dedeolu, 2011de YÖK üyesi oldu. 2015te geçici seçim hükümetinde Avrupa Birlii Bakanl görevini yürüten Dedeolu, 11 Aralk 2015 tarihinde YÖK üyeliine atand.

Ana Sayfaya Git