Emniyet yönetiminde değişim operasyonu

İl Emniyet Müdürü Yaman, emniyette üst düzey değişim operasyonu gerçekleştirdi. Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürlerinin ekseriyeti, değiştirildi.

Haberler 02.11.2019 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl tarafndan ksa süre önce yaymlanan Emniyet Müdürleri kararnamesi kapsamnda, Diyarbakr l Emniyet Müdürlüü görevine atanan Emniyet Müdürü ükrü Yaman, Emniyet Müdürlüünde kadro deiimine giderken, görev bölümü de yapld.

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Görev deiikliinde, l Emniyet Müdürü Yamana direk bal olan birimler Havaclk ube Müdürlüü, Tank Koruma ube Müdürlüü, Özel Harekat ube Müdürlüü, Özel kalem Büro Amirlii, nsansz Hava Araçlar Büro Amirlii, Reh ve PSKdan Büro Amirlii olurken, Emniyet müdür Yardmclarnn da sorumlu olduu birimler öyle belirlendi.

MÜDÜR YARDIMCISI SAKA

Emniyet Müdür Yardmcs Mehmet Ömür Saka, Terörle Mücadele, Bomba mha ve nceleme, Olay Yeri nceleme, Personel, Hukuk leri ve Soruturma, Ergani Emniyet müdürlüü ile çnar Emniyet Amirlii, GNL, DNT, ve DI ube Müdürlüünden sorumlu oldu.

MÜDÜR YARDIMCISI GÜNE

Emniyet Müdür Yardmcs Alper Güne, Güvenlik, çevik Kuvvet, Siber Suçlarla Mücadele, Koordinasyon, Belge Yönetimi, Foto Film, Medya-Halkla likiler ve Protokol ube Müdürlüü ile Silvan lçe Emniyet Müdürlüü baland.

MÜDÜR YARDIMCISI GÜçLÜ

Emniyet Müdür Yardmc Mehmet Güçlü, Koruma, Hassas Bölgeler, Muhabere, Bilgi Teknik- Kocaköy ve Hani lçe Emniyet Amirliinden sorumlu oldu.

MÜDÜR YARDIMCISI ATILIR

Öte yandan, Emniyet Müdür Yardmcs Mehmet Rahmi Atlr ise, Diyarbakr Havaliman, Hazro, Eil ve Dicle lçe Emniyet Amirliinden sorumlu oldu.

MÜDÜR YARDIMCISI KOCATÜRK

Emniyet Müdür Yardmcs Gürhan Kocatürke Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme, Trafik Tescil ube Müdürlüü baland.

MÜDÜR YARDIMCISI DEMRAY

Emniyet Müdür Yardmcs Alpaslan Demiraya, Asayi, çocuk ube ile Balar, Kayapnar, Sur ve Yeniehir Emniyet Müdürlükleri sorumluluu verildi.

MÜDÜR YARDIMCISI BULANIK

Emniyet Müdür Yardmcs Sezai Bulankn sorumluluk alannda, Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ile Lice- Kulp, çermik ve çüngü lçe Emniyet Amirlikleri yer ald.

MÜDÜR YARDIMCISI PEHLVAN

Emniyet Müdür Yardmcs Arif Pehlivana ise Kom, Göç, kaçakçlk ve nsan Ticareti ile Hudut Kaplar Büro Amirlii baland.

MÜDÜR YARDIMCISI DEMR

Emniyet Müdür Yardmcs Sadk Demir, Özel Güvenlik, Eitim, Silah ve Patlayc Madde, Ulatrma, T.D.P, Sal ve Güvenlik Büro ile Strateji Gelitirme Büro Amirliinden sorumlu oldu.

MÜDÜR YARDIMCISI EKNC

l Emniyet Müdür Yardmcs Nihat Ekinciye stihbarat ube Müdürlüü baland.

MÜDÜR YARDIMCISI ERTURUL

Müdür yardmcs Ayhan Erturula ise, kmal, Bakm onarm, Bütçe, Polisevi, naat Emlak, sosyal hizmetleri ube Müdürlüü ile Bismil lçe Emniyet Müdürlüü baland..

32 BRMDE DEKLK

Özellikle terfi ve atamalarn tamamlanmasnn ardndan 32 birimde görev deiikliine giden Yamann hazrlad il içi atamalar, dün Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu tarafndan uygundur imzas atlarak, gerçekletirildi.

ki Emniyet müdür Yardmcsnn yansra, ilçe emniyet müdürlerinin de aralarnda bulunduu görev deiiklii öyle;

2. snf Emniyet müdürü Arif Pehlivan, l Emniyet Müdür Yardmclna, 2 Snf Emniyet müdürü Sezai Bulank Emniyet müdür Yardmcl, 3. snf Emniyet Müdürü Fatih çingi, Balar lçe Emniyet Müdürlüüne, 3. Snf Emniyet Müdürü Özer imdi Hassas Bölgeleri Koruma ube Müdürlüüne, 3. snf Emniyet Müdürü Hakan Ergüden, Özel Güvenlik ube Müdürlüne asil, Eitim ube Müdürlüüne de vekil olarak atanrken, 3. snf Emniyet Müdürü Nadire nanç Karaca, Emniyet müdürlüü Birim Amiri emrine, 4. snf Emniyet müdürü Hüseyin Klc, naat Emlak ube Müdürlüüne asil, Sosyal Hizmetler ube Müdürlüüne ise vekil olarak, görevlendirildi.

DER BRMLER

4. snf Emniyet Müdürü Salif Öztürk, l Emniyet Müdürlüü Birim Amiri emrine, 4. snf Emniyet Müdürü Hasan ahin Yeniehir lçe Emniyet müdürlüüne, 4. snf Emniyet Müdürü Osman Özkaraca, Hassas Bölgeleri Koruma ube Müdür Yardmclna, 4. Snf Emniyet Müdürü Murat Dedeolu, Belge Yönetimi ube Müdürlüüne asil, Foto Film ube Müdürlüüne de vekil olarak atand.

4. snf Emniyet müdürü Abdulmütalip Özkorkmaz kmal ube Müdürlüüne asil, Bakm Onarm ve Bütçe ube Müdürlüüne de vekil olarak görevlendirilirken, 4. snf Emniyet müdürü Ozan Budak diyarbakr Havaliman ube Müdürlüüne, 4. snf Emniyet müdürü Mevlüt Karaaytu Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüüne, 4. snf Emniyet müdürü Uur Tansak, Muhabere Elektronik ube Müdürlüüne asil, Bilgi Teknoloji ube Müdürlüüne vekil olarak atand.

BSML LçE EMNYET MÜDÜRÜ

4. snf Emniyet Müdürü Cumhur Bekdemir, Bismil lçe Emniyet müdürlüü görevine getirilirken, 4. snf emniyet müdürü Abdurrahman Souksu ise Tank Koruma ube Müdürlüüne, Emniyet Amiri Babür Bozkurt Canpolat Personel ube Müdürlüüne asil, Hukuk leri ve Soruturma ile Genel denetleme ve Disiplin ube Müdürlüüne de vekil olarak, atand. Emniyet Amiri Abdullah çullu ise Koordinasyon ube Müdürlüüne asil, koruma ube Müdürlüüne ise vekil olarak, görevlendirildi. Emniyet Amiri Yener Boraz Polis evi ube Müdürlüüne, Emniyet Amiri Azmi lker çiftçi, Bomba mha ve nceleme ube Müdürlüüne, Olay Yeri inceleme ubesine de vekil olarak getirilirken, Emniyet Amiri Tolga Becer ise Güvenlik ube Müdür Yardmclna, Emniyet Amiri Fatih Karada= Silah ve Patlayc ube Müdürlüüne, Emniyet Amiri Hakan Solak, çocuk ube Müdürlüüne, Emniyet Amiri Yüksel çokun stihbarat ube Müdürlüüne, Komiser Betül Akkaya Koordinasyon ube Müdürlüüne, Komiser Mustafa çataltepe Eil lçe Emniyet Amirliine Vekil olarak atand.

Komiser yardmcs Yunus Batmaz, Muhabere Elektronik ube Müdürlüüne, Komiser yardmcs Ülker Yalçn Erbast Personel ube Müdürlüüne, Komiser yardmcs Semra Karaefe Hukuk leri ve Soruturma ube Müdürlüüne, Komiser yardmcs erif Aytekin Sosyal Hizmetler ube Müdürlüüne, Komiser Yardmcs Murat Küçüker Polis evi ube müdürlüüne, atand.

Ana Sayfaya Git