Görüş Bildir

Emniyet yönetiminde değişim operasyonu

İl Emniyet Müdürü Yaman, emniyette üst düzey değişim operasyonu gerçekleştirdi. Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürlerinin ekseriyeti, değiştirildi.

Emniyet yönetiminde değişim operasyonu

İçişleri Bakanlığı tarafından kısa süre önce yayımlanan Emniyet Müdürleri kararnamesi kapsamında, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Emniyet Müdürlüğünde kadro değişimine giderken, görev bölümü de yapıldı.

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Görev değişikliğinde, İl Emniyet Müdürü Yaman'a direk bağlı olan birimler Havacılık Şube Müdürlüğü, Tanık Koruma Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Özel kalem Büro Amirliği, İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği, Reh ve PSK'dan Büro Amirliği olurken, Emniyet müdür Yardımcılarının da sorumlu olduğu birimler şöyle belirlendi.

MÜDÜR YARDIMCISI SAKA

Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ömür Saka, Terörle Mücadele, Bomba İmha ve İnceleme, Olay Yeri İnceleme, Personel, Hukuk İşleri ve Soruşturma, Ergani Emniyet müdürlüğü ile Çınar Emniyet Amirliği, GNL, DNT, ve DIŞ Şube Müdürlüğünden sorumlu oldu.

MÜDÜR YARDIMCISI GÜNEŞ

Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Güneş, Güvenlik, Çevik Kuvvet, Siber Suçlarla Mücadele, Koordinasyon, Belge Yönetimi, Foto Film, Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü ile Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlandı.

MÜDÜR YARDIMCISI GÜÇLÜ

Emniyet Müdür Yardımcı Mehmet Güçlü, Koruma, Hassas Bölgeler, Muhabere, Bilgi Teknik- Kocaköy ve Hani İlçe Emniyet Amirliğinden sorumlu oldu.

MÜDÜR YARDIMCISI ATILIR

Öte yandan, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Rahmi Atılır ise, Diyarbakır Havalimanı, Hazro, Eğil ve Dicle İlçe Emniyet Amirliğinden sorumlu oldu.

MÜDÜR YARDIMCISI KOCATÜRK

Emniyet Müdür Yardımcısı Gürhan Kocatürk'e Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme, Trafik Tescil şube Müdürlüğü bağlandı.

MÜDÜR YARDIMCISI DEMİRAY

Emniyet Müdür Yardımcısı Alpaslan Demiray'a, Asayiş, Çocuk şube ile Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir Emniyet Müdürlükleri sorumluluğu verildi.

MÜDÜR YARDIMCISI BULANIK

Emniyet Müdür Yardımcısı Sezai Bulanık'ın sorumluluk alanında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Lice- Kulp, Çermik ve Çüngüş İlçe Emniyet Amirlikleri yer aldı.

MÜDÜR YARDIMCISI PEHLİVAN

Emniyet Müdür Yardımcısı Arif Pehlivan'a ise Kom, Göç, kaçakçılık ve İnsan Ticareti ile Hudut Kapıları Büro Amirliği bağlandı.

MÜDÜR YARDIMCISI DEMİR

Emniyet Müdür Yardımcısı Sadık Demir, Özel Güvenlik, Eğitim, Silah ve Patlayıcı Madde, Ulaştırma, T.D.P, İş Sağlığı ve Güvenlik Büro ile Strateji Geliştirme Büro Amirliğinden sorumlu oldu.

MÜDÜR YARDIMCISI EKİNCİ

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Ekinci'ye İstihbarat Şube Müdürlüğü bağlandı.

MÜDÜR YARDIMCISI ERTUĞRUL

Müdür yardımcısı Ayhan Ertuğrul'a ise, İkmal, Bakım onarım, Bütçe, Polisevi, İnşaat Emlak, sosyal hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlandı..

32 BİRİMDE DEĞİŞİKLİK

Özellikle terfi ve atamaların tamamlanmasının ardından 32 birimde görev değişikliğine giden Yaman'ın hazırladığı il içi atamalar, dün Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından uygundur imzası atılarak, gerçekleştirildi.

İki Emniyet müdür Yardımcısının yansıra, ilçe emniyet müdürlerinin de aralarında bulunduğu görev değişikliği şöyle;

2. sınıf Emniyet müdürü Arif Pehlivan, İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, 2 Sınıf Emniyet müdürü Sezai Bulanık Emniyet müdür Yardımcılığı, 3. sınıf Emniyet Müdürü Fatih Çingi, Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Özer Şimdi Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğüne, 3. sınıf Emniyet Müdürü Hakan Ergüden, Özel Güvenlik Şube Müdürlüne asil, Eğitim Şube Müdürlüğüne de vekil olarak atanırken, 3. sınıf Emniyet Müdürü Nadire İnanç Karaca, Emniyet müdürlüğü Birim Amiri emrine, 4. sınıf Emniyet müdürü Hüseyin Kılıc, İnşaat Emlak Şube Müdürlüğüne asil, Sosyal Hizmetler şube Müdürlüğüne ise vekil olarak, görevlendirildi.

DİĞER BİRİMLER

4. sınıf Emniyet Müdürü Salif Öztürk, İl Emniyet Müdürlüğü Birim Amiri emrine, 4. sınıf Emniyet Müdürü Hasan Şahin Yenişehir İlçe Emniyet müdürlüğüne, 4. sınıf Emniyet Müdürü Osman Özkaraca, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdür Yardımcılığına, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Dedeoğlu, Belge Yönetimi Şube Müdürlüğüne asil, Foto Film Şube Müdürlüğüne de vekil olarak atandı.

4. sınıf Emniyet müdürü Abdulmütalip Özkorkmaz İkmal Şube Müdürlüğüne asil, Bakım Onarım ve Bütçe Şube Müdürlüğüne de vekil olarak görevlendirilirken, 4. sınıf Emniyet müdürü Ozan Budak diyarbakır Havalimanı şube Müdürlüğüne, 4. sınıf Emniyet müdürü Mevlüt Karaaytu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, 4. sınıf Emniyet müdürü Uğur Tansak, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğüne asil, Bilgi Teknoloji Şube Müdürlüğüne vekil olarak atandı.

BİSMİL İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ

4. sınıf Emniyet Müdürü Cumhur Bekdemir, Bismil İlçe Emniyet müdürlüğü görevine getirilirken, 4. sınıf emniyet müdürü Abdurrahman Soğuksu ise Tanık Koruma Şube Müdürlüğüne, Emniyet Amiri Babür Bozkurt Canpolat Personel Şube Müdürlüğüne asil, Hukuk İşleri ve Soruşturma ile Genel denetleme ve Disiplin şube Müdürlüğüne de vekil olarak, atandı. Emniyet Amiri Abdullah Çullu ise Koordinasyon Şube Müdürlüğüne asil, koruma Şube Müdürlüğüne ise vekil olarak, görevlendirildi. Emniyet Amiri Yener Boraz Polis evi Şube Müdürlüğüne, Emniyet Amiri Azmi İlker Çiftçi, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğüne, Olay Yeri inceleme Şubesine de vekil olarak getirilirken, Emniyet Amiri Tolga Becer ise Güvenlik Şube Müdür Yardımcılığına, Emniyet Amiri Fatih Karada= Silah ve Patlayıcı Şube Müdürlüğüne, Emniyet Amiri Hakan Solak, Çocuk Şube Müdürlüğüne, Emniyet Amiri Yüksel Çoşkun İstihbarat Şube Müdürlüğüne, Komiser Betül Akkaya Koordinasyon Şube Müdürlüğüne, Komiser Mustafa Çataltepe Eğil İlçe Emniyet Amirliğine Vekil olarak atandı.

Komiser yardımcısı Yunus Batmaz, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğüne, Komiser yardımcısı Ülker Yalçın Erbastı Personel Şube Müdürlüğüne, Komiser yardımcısı Semra Karaefe Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğüne, Komiser yardımcısı Şerif Aytekin Sosyal Hizmetler şube Müdürlüğüne, Komiser Yardımcısı Murat Küçüker Polis evi Şube müdürlüğüne, atandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi