Engellilerin manevi annesiydi; Özlem!

Diyarbakır İl Müftüsü Karabayır, geçtiğimiz cuma günü geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Özlem Özkan Hoca’nın, engellilere yönelik irşat faaliyetleri nedeniyle “Adeta engellilere bir anne olmuştu.” dedi.

Haberler 18.07.2018 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr l Müftülüü Engelli Koordinatörü Özlem Özkan Hoca, mesai arkadalar ve örencileri tarafndan dualarla anld.

Geçtiimiz Cuma günü Erzurumun çad ilçesi yaknlarnda geçirdii trafik kazas sonucu 2,5 yandaki olu Ahmet Yasin ile birlikte hayatn kaybeden Özlem Özkan Hoca dualarla anld. l Müftüsü Yavuz Selim Karabayrn yan sra, il müftü yardmclar, müftülük personeli, mesai arkadalar ve örencileri ile örencilerin aileleri katld.

Diyarbakr Müftülüü, trafik kazasnda hayatn kaybeden iitme engellilere yönelik Kuran kursu eitmeni Özlem Özkan için anma program düzenledi.

TRAFK KAZASINDA HAYATINI KAYBETT

Trafik kazasnda yaamn yitiren Diyarbakr Müftülüü personeli, iitme engellilere yönelik Kuran kursu eitmeni Özlem Özkan, l Müftülüünde düzenlenen programla anld.

l Müftüsü Yavuz Selim Karabayr, Kuran Kerim tilavetiyle balanan programda yapt konumada, Özkann heyacanndan, gayretinden, hizmet akndan ve fedakarlndan etkilendiini anlatarak, unlar söyledi:

ENGELLLERN MANEV ANNESYD

Sanki bir çalkuu gibi Adapazarndan Diyarbakra gelmi, Diyarbakrda Kuran kurslarnda, vatandalarmza hizmet etmek için canla bala çalan bir kardeimizdi. Engelli kardelerimize adeta anne olmu, dertlerine merhem olmu, deva olmutu. Herkesin çok sevdii, hayran olduu bir kardeimizdi.

l Müftülüü Aile Dini Rehberlik Koordinatörü Fatime Kart ise kazada ölen mesai arkadan hiçbir zaman unutmayacan, onun sadece çocuklarnn deil, bütün çocuklarn annesi olduunu dile getirerek, öyle konutu:

Öyle efkatli bir anneydi ki, inallah onun Diyarbakrda ektii tohumlar yeerecek. Bu çocuklar brakmaya gönlü raz olmuyordu. Arkadalar olarak onun brakt yerden, onun istedii yerden çalmalar sürdürmeye devam edeceiz. unu da biliyoruz ki; onun yeri hiç bir zaman doldurulmayacak.

ÖZLEM ÖZKAN HOCANIN ACISI

l Müftülüü Engeliler Koordinatörü Musa Salim Söyler de Özkann örencilerini çok sevdiini ve her zaman onlarn yardmna kotuunu aktararak, Onun yokluu bizi derinden üzüyor. Yeri geldiinde aracyla çocuklar evlerinden alp derse getirirdi. Kimin ne ihtiyac varsa komaya çalrd. Örencilerinin düün ve nianna katlrd. yilik meleidiydi. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git