Erdoğan paşa kalbine yenildi

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de görevi sırasında rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğunu açıkladı.

Haberler 10.09.2020 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakanlktan yaplan yazl açklamada, Tugeneral Sezgin Erdoan, dlib harekt bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasnda rahatszlanm, derhal hastaneye kaldrlm ve yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak ehit olmutur. Bizleri derin bir ac ve üzüntüye boan bu olayda hayatn kaybeden aziz ehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahl Kuvvetleri ile asil milletimize basal ve sabr dileriz denildi.

ISPARTAYA EHT ATE DÜTÜ

Erdoann (51) ac haberi, Ispartada oturan hakim ei Emine Erdoana verildi. Isparta Valisi Ömer Seymenolu, beraberindeki askeri yetkililerle birlikte ehidin Emre Mahallesindeki evini ziyaret ederek, ehadet haberini verdi. Erdoan ailesi büyük üzüntü yaarken, ac haberi alan dier yaknlar ve komular da taziye için ehit evine geldi.

TÖREN çANAKKALEDE YAPILACAK

Daha önce Eirdir Da Komando Okulu ve Eitim Merkez Komutan olarak görev yapan Tugeneral Sezgin Erdoann geçen yl austos aynda stanbul Baclardaki 47nci Tugay Komutanlna atand belirtildi. Tugay komutan olarak görevini sürdüren Tugeneral Sezgin Erdoann naann Hataydan hareket edecek uçakla Isparta Süleyman Demirel Havalimanna inecei, buradan da ei Emine Erdoan, kzlar Eylül ve Elif Naz ile kaynvalidesinin ayn uçaa bindirilip, tören için çanakkaleye uurlanaca örenildi.

ANNESNE BASALII DLED

Milli Savunma Bakan Hulusi Akar, Erdoann annesi Esma Erdoan (72) telefonla arayarak, basal diledi. ehit olunu en son geçtiimiz yl Kurban Bayramnda gördüünü belirten anne Esma Erdoan da Bakan Akara, Allah raz olsun. çanakkalede oturuyorum, inallah, gelin buyurun dedi.

Ana Sayfaya Git