Erdoğan'a sevgisini dile getirdi

Van'daki toplu açılış töreninde Başbakan Binali Yıldırım'dan izin alarak platformda konuşma yapan 5. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Danışman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini dile getirdi.

Haberler 02.04.2017 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

5. snf örencisi Danman konumasnda Allah Cumhurbakan Erdoan bamzdan eksik etmesin. AK Partiye sevdalym. Cumhurbakan Erdoanla da en ksa sürede görümek istiyorum dedi

HABER MERKEZ

Van Beyol Meydanndaki açl töreninde yapt konumayla ilgi çeken 11 yandaki Danman, Cumhurbakan Erdoann hayran olduunu söyledi. Kentte düzenlenen bütün AK Parti mitinglerine katldn anlatan Danman, öyle konutu: Allah Cumhurbakan Erdoan bamzdan eksik etmesin. AK Partiye sevdalym. Miting öncesi Babakanmzn yanna giderek izin istedim. Babakanmz da konumama izin verdi. AK Partiyi çok seviyorum. Bu partiye sevdal olan biri için de siyaset erken deil. Burada Babakan ile görümek benim için çok iyi oldu. Cumhurbakanyla da en ksa sürede görümek istiyorum.

Olum, Erdoan sevdals

Anne Aygül Danman da olu Ömer Farukun, Cumhurbakan Erdoan sevdals olduunu ve onun yolunda ilerlediini anlatt. Anne Danman, unlar kaydetti: Olum, Cumhurbakan Erdoan hangi okullar okumusa o okullara gitmek istiyorum. diyor. Herkesin bir sevdii, bir tutkusu var. Bir futbolcu, bir sanatç gibi benim olum da Recep Tayyip Erdoan sevdalsdr. Odasnn her tarafnda Cumhurbakan Erdoan ile Babakan Yldrmn fotoraflar asl. AK Partiyi ziyaret ederek Cumhurbakan ve Babakann yeni fotoraflarn getirip odasna asar.

Ana Sayfaya Git