Görüş Bildir

Erdoğan'a sevgisini dile getirdi

Van'daki toplu açılış töreninde Başbakan Binali Yıldırım'dan izin alarak platformda konuşma yapan 5. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Danışman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini dile getirdi.

Erdoğan'a sevgisini dile getirdi

5. sınıf öğrencisi Danışman konuşmasında "Allah Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin. AK Parti'ye sevdalıyım. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da en kısa sürede görüşmek istiyorum" dedi

HABER MERKEZİ

Van Beşyol Meydanı'ndaki açılış töreninde yaptığı konuşmayla ilgi çeken 11  yaşındaki Danışman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayranı olduğunu söyledi. Kentte düzenlenen bütün AK Parti mitinglerine katıldığını anlatan  Danışman, şöyle konuştu: "Allah Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin. AK Parti'ye  sevdalıyım. Miting öncesi Başbakanımızın yanına giderek izin istedim.  Başbakanımız da konuşmama izin verdi. AK Parti'yi çok seviyorum. Bu partiye  sevdalı olan biri için de siyaset erken değil. Burada Başbakan ile görüşmek benim  için çok iyi oldu. Cumhurbaşkanı'yla da en kısa sürede görüşmek istiyorum."

"Oğlum, Erdoğan sevdalısı"

Anne Aygül Danışman da oğlu Ömer Faruk'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan  sevdalısı olduğunu ve onun yolunda ilerlediğini anlattı. Anne Danışman, şunları kaydetti: "Oğlum, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi okulları okumuşsa o okullara  gitmek istiyorum.' diyor. Herkesin bir sevdiği, bir tutkusu var. Bir futbolcu,  bir sanatçı gibi benim oğlum da Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıdır. Odasının her  tarafında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın fotoğrafları asılı. AK  Parti'yi ziyaret ederek Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın yeni fotoğraflarını getirip  odasına asar."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi