Eski yöneticiye zorla getirme!

Diyarbakırspor'un Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesindeki görülen davasında karar alındı. Mahkeme, duruşmaya katılmayan dönemin Kulüp Başkanı ile Yöneticileri hakkında, zorla getirme kararı alındı.

Haberler 05.06.2018 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr 5. Asliye Ceza Mahkemesinde Diyarbakrspor davasnda hakim, durumaya katlmayan baz eski bakan ve yöneticilerin mahkemeye zorla getirilmesine karar verdi.

Mahkeme hakimi, yasal yollardan yaplan teblie ramen durumaya katlmayan aralarnda kamuoyunun yakndan tand baz bakan ve yöneticilerin de bulunduu çok sayda sann bir sonraki durumaya polis zoruyla getirilmesine karar verdi.

POLS ZORUYLA GETRME KARARI

Diyarbakr 1. Amatör Futbol Liginde mücadele eden Diyarbakrsporun müdahil olduu davann dünkü durumasna yarglanan eski yöneticilerden sadece 2si katlarak savunmalarn yaparken, 5 eski bakan ve yönetici avukatlar araclyla mazeret bildirerek durumaya katlmad. Mahkeme hakimi, bu kiilerin zorla mahkemeye getirilmesine karar vererek durumay 7 Kasm 2018 tarihine erteledi.

Davada birçok eski bakan ve yönetici kulübü zarara uratmakla, görevi kötüye kullanmakla ve haksz kazanç elde etmekle suçlanyor.

Ana Sayfaya Git