ETÖ’cü öğretmenin kirli arşivi ortaya çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü’ne üye olmak suçlamasıyla gözaltına alınan ve evinde arama yapılan öğretmen Rıdvan Yücel C.’nin bilgisayarından kadınlarla gizli çekilmiş uygunsuz görüntüler ele geçirildi. Şüpheli şahsın kadınları öğretmen evine götürerek burada birlikte olduğu ve bu anları da kayda alarak depoladığı ortaya çıktı.

Haberler 02.10.2020 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bodrum Cumhuriyet Basavclnca hakknda FETÖden gözalt karar verilen Rdvan Yücel C., geçtiimiz günlerde emniyet mensuplarnca yaplan operasyonda yakaland. Gözaltna alnan üphelinin evinde arama gerçekletirildi. Yaplan aramalarda elde edilen dijital materyaller Siber polis tarafndan incelemeye alnd.

OKE EDEN KLASÖR

Edinilen bilgiye göre, öretmenlik yapan üphelinin bilgisayarnda soruturma konusu dnda oke eden bir gerçek ortaya çkarld. üphelinin bilgisayarnda tesadüfi olarak bulunan bir klasörde gizli kamera yerletirerek kaydedildii anlalan mahrem videolar bulundu.

Videolarn, bilgisayar içerisinde dikkat et/Kendi Özelim/Öretmen Evi eklinde bir klasör içerisinde bulunduu belirlendi. çerisinde kimlii tespit edilemeyen birçok kadna ait kaydn bulunduu saptand.

O ANLARI GZL KAMERAYA ALMI

Uygunsuz görüntülerin öretmen evine gizli kamera yerletirilmek suretiyle çekildii deerlendirildi. FETÖcü üphelinin öretmen evine götürdüü kadnlar ile ilikiye girdii, buraya kurduu kamera düzenei ile özel anlarn kayda ald ve bu kaytlar bilgisayarnda arivledii anlald.

Ana Sayfaya Git