Eylem hazırlığında yakalandı

Ülkeye yasa dışı yollarla giren bir terörist, üst düzey yöneticilere yönelik eylem yapmak üzere otostop çekerek Batman kent merkezine gelirken gözaltına alındı

Haberler 16.09.2018 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmana üst düzey idarecilere yönelik eylem yapmak amacyla geldii belirlenen bir terörist, otostop çekerek bindii araçta yakaland.

Güvenlik kaynaklarndan alnan bilgiye göre, l Jandarma Komutanl ekipleri, ülkeye yasa d yollarla giren bir PKKl Batmanda üst düzey yöneticilere yönelik eylem yapmaya hazrland bilgisi üzerine il genelinde çalma balatt.

EYLEM HAZIRLIINDA KEN

Örgüt üyesi Kozluk ilçesi krsalndan kent merkezine doru otostop çekerek bindii araçla ilerledii ihbarn alan ekipler, Tuzlagözü köyü yaknnda bir otomobili durdurdu. Araçta bulunan, yannda kimlii olmayan ve üpheli davranlar sergileyen kiinin üst aramasnda, bir tabanca ve el bombas ele geçirildi.

Jandarma tarafndan gözaltna alnan üphelinin, Rojhat kod adl Sait lmin isimli terörist olduu ve kentte üst düzey idarecilere yönelik eylem yapmak üzere ülkeye yasa d yollarla girdii belirlendi. Duran Kalkana yakn olduu örenilen teröristin, jandarmadaki ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git